Skola.

Det var inte alls roligt att börja skolan igen efter ett super skönt sportlov, men var tvungen att ta mig dit. En fullspäckad vecka med jobbiga lärare och väldigt tunga lektioner. Jag har som jag har nämt tidigare svårt för matte, och då kan ni förstå att företagsekonomi inte är min grej. Jag fattar verkligen ingenting, och läraren vi har fattar inte att jag har svårt för det. PANIK!

Nu är det äntligen Fredag och det känns hur skönt som helst, idag fyller min lillebror 16 år och imorgon ska vi ha lite fest för honom. Imorgon ska jag även till mammas jobb och kopiera lite bilder som jag ska ha till en överaskning. Min pappa fyller 50 om två veckor så då ska han få en annorlunda present utav mig, han kommer nog älska den!

Nästa vecka ska jag läsa matte på måndagkväll med Ellen på komvux, vi får gå där när vi behöver lite extra hjälp. Har faktiskt fått G på alla matteprov som jag har haft hittills så det är enormt skönt, om man har haft IG hur många år som helst blir man glad för ett G. På tisdagen ska går jag i skolan till två sen har jag träning vid sjutiden och sen blir det en kväll framför TVn med alla mina favoritprogram.

Onsdagen blir en lång dag, då ska jag åka till Trysil, vid sextiden åker vi från Leksand och kommer hem sent på kvällen. En heldag med skidåkning i dom norska backarna, UNDERBART!



Torsdagen blir min sista skoldag på länge, för på Fredagen åker jag och Ellen ner till Stockholm då hon ska göra lite ärenden, talar om vad senare. Veckan efter det börjar min praktik på HM i Falun där jag ska vara i fyra veckor, och sen blir det påsklov. Ingen skola på en hel månad, ja då inser man hur skönt det är att gå handels.

Ha en super bra helg så hörs vi!

Sofia Carlsson <3


RSS 2.0