Sjukling, det är jag det!

Kunde inte somna igår, låg och snurrade runt i länge innan jag måste ha somnat, hade så grymt ont i magen och illamåendet var något sjukt. När jag väl somnat in så vaknade jag utav att jag mådde ännu värre och låg då i två timmar och bara försökte att inte spy, då var klockan två. Vaknade sedan igen klockan fyra av magont utan dess like. pappa väkte mig vid sju men jag klarade inte av att gå till skolan så som jag mådde, så det blev en dag hemma med illamående och magont och nu även feber. Jag vet inte riktigt ännu om jag ska till skolan imorgon, inte om jag mår så här, fy fasen alltså. men vi ska ha "siljansmöte" i vilket fall, går dit även om jag är sjuk, ska också träffa Jennifer en stund. Hoppas jag är frisk imorgon om inte annat iallafall tills på fredag för då ska jag festa om så det är det sista jag gör.

" fast du är sjuk, kan du fortfarande ha ett leende på läpparna"


Sofia <3


Drömma får man!



Hej på er, idag har varit den bästa dagen på länge, fick MVG på min svenska-redovisning, har inte skrattat så mycket på länge som jag gjort idag. Sandra & Anna har helt klart gjort min dag. Efter skolan så vart jag så sugen på cola så frågade Anna om hon hade lust att följa med mig och handla, har mått väldigt illa hela dagen och haft grymt ont magen så tänkte att cola skulle hjälpa mig lite, så Anna och jag gick till banken då jag kollade så att mina pengar kommit in som dom skulle, sen vart Anna jätte kissnödig så då gick vi in till pappa och frågade om vi fick låna toaletten, och såklart fick vi det, och tror ni inte att världens sötaste kille sitter inne på pappas kontor eller? helt underbart snygg var han. MUMS! Efter kisspausen gick vi till ica och köpte cola, då kom vi också på idén att vi skulle gå och ta en fika på siljan, så vi drog dit och satt och myste, efter stund kom Sandra och gjorde oss sällskap.

Vi satt där i nästan tre timmar, och vi pratade verkligen nonstop, vi satt och pratade om våra drömmar och om hur vi tror att framtiden kommer att se ut, och vi kom fram till att jag skulle bli chef på ett stort företag tex NK, kommer att bo i ett stort hus, och vara ihop med killen som var på pappas kontor, ( som visade sig vara Jesper Ollas ) Han var tydligen "sofia typen" vi skulle ha ett eller två barn och jag skulle ha kalendrar, mobiltelefoner och papper med mig överallt, alltså en "workoholic". 

Anna skulle vara artist, sedan skulle hon bli musikproducent, ha egen studio och försöka förverkliga ungdomars dröm om att lyckas inom musikbranchen. Hon skulle bo i en rockig lägenhet med mycket svarta möbler och ha mycket instrument överallt som en snygg inredning, hon ska även ha en hund, jag ser en bulldog eller något liknande. Sandra kommer att vara ihop ( förlovad, gift ) med Jimmy och dom kommer att bo i Heden, i en nybyggd villa som Jimmy byggt från grunden, de skulle också ha fem-sex barn. Lite countrystil på huset och lite så modernt men ändå lite annorlunda.

Så efter att vi suttit och pratat om våran framtid och planerat inför fredagen så åkte vi alla hem till var och sig, jag hade träning klockan sex, men mådde rätt illa plus att jag har ont i mina benhinnor så tog det väldigt lugnt. När jag kom hem så har jag suttit och kollat på hus som jag ska köpa. Hittade mitt drömhus och det hade verklligen allt som jag sökte.
huset ligger Haverdal, en bit utanför Halmstad och kostar runt 4,7 miljoner, men sen när jag är chef på NK så har jag råd med detta, ska bygga ett likadant hus i Stockholm eller något liknande, allt är inte riktigt klart ännu.

Får se om jag går till skolan imorgon, får se hur jag mår, om jag mår så här blir jag hemma. På torsdag så ska vi ha "siljansmöte"  ( siljansmöte är att vi går och tar en fika och snackar en massa skit i flera timmar ) prata mer om framtiden och planera helgen lite mer, ja jag vet att vi är löjliga men fasen vad roligt vi har.

Keep on dreaming my friends


Sofia <3

Måndag



En händelserik helg kan man säga, igår tog jag verkligen sovmorgon, det är så himla skönt att vakna vid tolvtiden och känna hur enormt utvilad man är, det är faktiskt det som söndagar är till för, just för att slappna av och vila upp sig. Dagen bestod utav att ladda hem en massa musik som Julia ska få, hon kan inte ladda hem något nytt där borta så då ska vi skicka över lite till henne. Sedan så gick jag såklart på friskis och efter det så kom Frida förbi en stund, har inte träffat henne på ett tag så det var himla mysigt att få umgås lite med henne.
 
Under kvällen så var jag tvungen att ta några jobbiga beslut, det är inte lätt att välja den rätta vägen, hur ska man veta att det är det rätta valet man gör, att man inte står där sen och ångrar sig. Men jag var iallafall tvungen att berätta för patrik hur jag kände och hur jag tänker, och jag besluta mig för att det var bäst om vi bara var kompisar. Jag vill inte såra någon och allra minst han, men jag kände att jag var tvungen att få ett slut på det innan det började på riktigt. Som min mamma sa, gör det direkt så slipper du gruvarbetet. Jag tycker om honom men inte så mycket som jag borde för att inleda något.



Idag fyller min älskling Sandra 17 år, Stort Grattis på henne, vi ska ta och fira henne samtidigt som vi firar mig på fredag, då blir det att käka ute med tjejerna i klassen, tror det blir så, sedan blir det tårta hemma hos Josefin där vi ska "förfesta" lite, sedan ska vi upp till parken då jag och Sandra ska rocka loss, och detta kan jag lova. Parken i sig suger väldigt hårt men det är med vilka man är med och hur man gör det som spelar någon roll och är man med sina tjejkompisar och gör det roligt så blir det absolut roligt.

Idag är det också exakt en månad kvar till julafton, är det inte helt otroligt vad tiden går fort? tyckte nyss det var skolavslutning och sommarlov, kändes som igår när jag och Julia bodde ensamma hos mig och jobbade dygnet runt. Det är verkligen läskigt hur allting kan gå så fort och snart är det sommar igen.

Imorgon ska jag till falun, ska träffa min öron och halsläkare sedan ska jag till skolan och slutar runt två tiden, imorgon ska jag på träning, ser fram emot detta, älskar Rose-Marie´s pass så längtar så mycket till det.

Ha en fortsatt trevlig måndagskväll!


sofia <3


Friskis ledare?

Äntligen helg. Fredagen började med lektion i en timme där vi endast var fyra stycken, efter det blev det lunch och sen slutade jag. Klockan tre kom i Erika, vi tog lite bilder men vi ska boka tid i studion nu till veckan, blir en helt annan känsla att ta i studion, älskar sånna bilder, dom blir så himla fina. På kvällen käkade jag middag med familjen och drog efter det till Kjerstin där vi kollade en massa olika filmer, Another cinderella story och någon mer som jag tyvärr inte vet namnet på.

Idag har jag spenderat dagen med Patrik, kollat på film och myst en massa. Mysig kille det där, vi får se vad detta leder, vill verkligen inte gå för fort fram och sedan bli sårad, utan att det får ta lite tid så att man kan lära känna varandra och sedan gå utifrån det. Ska på hockey med honom på onsdag så, då ses vi ju igen. Ju mer man umgås desto mer lär man känna varandra.

Imorgon ska jag gå på träning, känner att jag behöver det och jag verkligen älskar friskis, den bästa och roligaste träningen jag någonsin gjort. Har fått så mycket positiv kritik från alla tanter på träningen, dom tycker att jag är så duktig och att jag har en sån enorm utstrålning, de tycker också att jag ska söka om att bli friskis ledare, vi får väl se hur dte blir med det, skulle nog vara rätt så roligt att ha ett danspass, det är nog lite min grej eller vad tror ni?

I veckan så har jag mycket läxor som ska in, ska även till falun där min läkare ska kolla mina öron och hals, eftersom jag operarde mig för två årsedan, en rutinkoll bara. Onsdag blir det hockey med Patrik och Torsdagen har jag en massa sång, privatlektion plus två körer som jag ska på. Sen smäller det!

ha en trevlig helg!

Sofia <3


En dag fylld av sång

Dagen började med att jag, Sandra & Anna gick och såg skolbion som visades för ettorna klockan halv nio, eftersom sandra skulle till bräcke och jag hade sån lektion när vi igentligen skulle sett den så såg vi den tidigare. Den handlade om en tjej i spanien som trodde på magi och så hände det en massa konstiga saker, en skit läskig film och grymt äcklig var den, sandra gick efter tag för att hon inte klarade av att titta på den.

Sedan skulle vi ha engelska prov men det ändrade vi så vi har det på måndag istället. Sen åt vi lunch och sedan var det dags för mig att ha sånglektion, gick inte så bra då jag hade piss ont i halsen eftersom jag skrikit så mycket på hockeyn igår. Sedan gick jag en promenad, var så skönt ute så gick i 40 min, sedan gick jag tillbaka till skolan där jag satt tills kören började vilket var tio över två.

Nu på kvällen har jah suttit vid datorn hela dagen och pratat med Patrik, ska träffa honom på lördag är ensam hemma hela dagen så då blir det mys och mordkommisionen. Ska även plugga, har en massa läxor jag måste fixa, har träning på söndag också. veckan ser ut följande: Måndag har jag engelska prov och massa läxor som ska in, sedan är det träning på tisdag, onsdag är det hockey med patrik, torsdag sån & kör och på fredag smäller det! Parken och fest, men framförallt min födelsedag, det kommer bli hur bra som helst det kan jag lova!

Patrik jag saknar dig, du betyder mycket <3


Sofia <3


Handelns dag, Kupolen och du <3

Idag har jag varit i Borlänge på Handelns dag, var väldigt intressant, var föreläsningar från HM, Clas Olsson, Peace and love och entrepenörskolan Leksand. Även Dogge Doggelito var där, skön kille det där.
Efter en hel dag med föreläsningar så gick jag, Anna & Sandra till Kupolen och handlade, blev nya thigts och nya skor. Till middag blev det donken och sen var det dags att åka hem.

Klockan sju stod jag och Sandra i klacken och skrek oss hesa när Leksand mötte Västerås, leksand vann efter många om och men, undre matchen träffade vi också Patrik, en grymt skön kille från Borlänge. Ska även träffa honom i helgen, får se hur detta går, super söt är han iallafall <3

Imorgon ska jag kolla på bio med skolan, Sandra och jag tar morgonbion vid åtta då hon ska till Bräcke senare på dagen och jag har sånglektion. Imorgon har jag också prov i engelska, kommer nog gå bra måste bara läsa lite så att jag kommer ihåg allt. Snart är det helg igen och sen är det en vecka kvar till parken och min födelsedag!

Pratade även med Julia idag, att en timme kan gå så förbannat fort det är något helt sjukt alltså. Skulle kunna prata med henne i tre timmar till minst. Saknar min bäste vänn något sjukt mycket, men snart är hon hemma hos mig igen. <3


Hoppas ni haft en bra Onsdag, det har verkligen jag haft, <3

(saknar dig P <3 )



Sofia <3

Måndag

God morgon, åkte till skolan lite tidigare idag, så nu sitter vi i green room och nördar vid datorerna. Nu ska jag berätta lite om min helg.

I fredagskväll frågade pappa mig om jag hade lust att följa med han och min lillasyster till sälen över helgen, dom skulle dit på träningläger  för slalomklubben, kunde inte säga nej så på Lördag morgon vid sju tiden åkte vi upp till Tandådalen där vi åkte skidor hela dagen, testade min nya utrustning, hade ju nya pjäxor, skidor, jacka och ny mössa, så det var bara att slänga sig ner för backen och köra. Det var tyvärr bara en backe öppen men helt okej för att vara i mitten av november och lite snö, på kvällen satt vi i stugan och käkade pizza och hade allmänt mysigt. Söndagen började med frukost vid åtta och klockan nio skulle dom börja med träningen i backen, själv behövde man inte stressa utan kom till backen vid halv tio istället. Snöade rätt så mycket på morgonen men lättade senare på eftermiddagen. Sammanfattning av helgen, en snöig och rolig helg i sälen med en massa små skidåkare, kanon kul!

Idag kommer Kjerstin & Christoffer hem, för min del blir det skola till klockan fyra sedan ska jag hem och bara slappa, kanske plugga lite matte om jag orkar, får se hur detta blir.

Ha en trevlig måndag!


Sofia <3


Torsdag

Godmorgon på er!

Sitter i skolan och kollar runt lite, nyss haft föredrag om blondinbella, det gick super bra verkligen, vart liter små nervös men det gick ju som sagt bra ändå. Fick bra kritik från min publik ^^

Igår slutade jag skolan vid tre efter det gick jag hem till jennifer och kollade in hennes nya lägenhet som verkligen var super fin. Efter det så åkte jag hem och käkade, hade typ inte ätit något på hela dagen så var piss hungrig. Sen blev det fika på Siljan med Anna innan bion, sen vart det high school musical 3, den var väldigt bra, tyckte inte om den i början men sen blev den bättre.

Idag så har jag två lektioner kvar, Matte och Engelska, sen blir det lunch och sen har jag hål i två timmar. Kören börjar tio över två, funderar på om jag ska hem emellan, får se hur jag gör. ikväll ska jag ta det lugnt och bara slappa, har inte suttit vid datorn på två dagar, jo en snabbis men inte alls några längre stunder, ska även städa rummet, måste verkligen det, hittar ingenting där inne. Snart kommer Kjerstin & Christoffer hem ska bli roligt och höra hur dom har haft det i Kina. På lördag ska jag nog till brandmannen och lyssna på när Annas band spelar. Annars blir det en lugn helg kan behövas då man haft något för sig varje helg, om två veckor fyller jag år och då blir det parken och sen har vi gäster hela helgen så ska passa på att ta det lugnt nu.

Ni får ha en trevlig dag!


Sofia <3


Bilder från västkusten

Här kommer lite bilder från västkusten. Har inte hunnit lägga upp dom innan.



Hummer time!


hummer time

västkusten

Hummertime




Plugg Plugg Plugg....

Igår var det verkligen plugg som gällde, hade världens prov imorse, igår var det att vara i skolan från åtta till fyra sedan var det att cykla hem och plugga ännu mer, satt och verkligen rå pluggade hela eftermiddagen / kvällen. 109 sidor skulle jag kunna inför provet, tre jävla kapitel men jag pluggade och provet imorse gick väldigt bra, hoppas jag får ett bra betyg på det. Har efter lunch nu redovisning i Samhällskunskap, Moderaterna, har inte övat ett piss! men vi får se hur det går.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och slappa framför datorn och Tvn, det är jag fan värd! haha
Imorgon så ska jag på bio med Sandra och Anna, High School Musical 3 står på schemat, ska blir super duper roligt. Älskar dom filmerna så kan tänka mig att denna filmen är minst lika bra som dom förra.

Nej nu ska jag börja med mitt projektarbete som jag har ihop med Lina och Alexandra och fan nu denna gången ska vi ha MVG, annars jävlar!

Hörs ikväll!


Sofia<3

Västkusten

Hej Svejs!

Är hemma från västkusten och det känns lite sorgligt, det var en enormt skön helg med mycket god mat och skratt. På Torsdagen så åkte vi från Leksand vid tre tiden, kom till Karlstad vid sex då vi handlade en massa mat som vi skulle ha, sedan åkte vi till Resö ( som ligger 20 min utanför Strömstad) Vi kom till Resö vid nio tiden då det blev att packa in allt och fixa middag, vrålhungriga var vi. På Fredagen så åkte vi till hamnen då vi hämtade tio stycken stora hummrar som vi sedan skulle koka på kvällen, dom skulle vi ha på Lördagen. Vid ett åkte vi in till Strömstad där vi gick och kollade på stan, fikade och handlade en massa fisk och skaldjur i en fiskaffär precis vid hamnen. Efter en lånd dag i Strömstad så åkte vi till det gigantiska huset som vi bodde i, super fint var det där. På kvällen kokade vi hummer och softade. Till middag blev det skaldjurs pasta och musslor med vitlök, sjukt gott. Älskar västkusten och dess mat.

Lördagen spenderade vi på norska gränsen, vi åkte först in till Strömstad och sen forsatte vi mot Norge. Vi åkte till ett stort köpcenter med stora Outlets, där hittade jag en enormt snygg Roxy skidjacka för 2000 kr, bilder kommer.
Var även i den största godisbutiken någonsin, vart lika stor som hela ica. haha.
På kvällen böev det plattfisk och hummer, var verkligen underbart gott. Den som inte gillar hummer är fan inte frisk, haha.

Söndagen blev det städning av huset och var även på stranden en stund, plockade en massa snäckor och bara tänkte för mig själv. Att få sitta och tänka vid havet är det bästa som finns.Sen var det även dags att åka hem, vi stannade också på vägen hos pappa´s gamla tränare där vi var en stund. Sedan pluggade jag och sov resten av vägen hem.

En enormt mysig och skön helg på västkusten med god mat och härliga vänner.


Sofia <3

Skola och plugg

Hej på er!

idag har det varit en ganska skön dag, en massa lektioner med en massa att lära sig. Nästa vecka kommer att bli ett helvete bara, ussh, har prov i samhällskunskap (ideologier) och inköp och varuhantering, ett skit stort prov med en massa som man inte fattar ett dugg utav. Har även en stor redovisning om Moderaterna och en redovisning i Svenska. Imorgon har jag engelska prov och jag har inte pluggat ett dugg. Men man får bita ihop och göra sitt bästa.

Har börjat må mycket bättre nu och det är himla skönt. Har lärt känna tjejerna i klassen super mycket och är väldigt tacksam för det, härliga tjejer det där. Efter skolan idag så gick jag, Lina & Alexandra hem till hem till Alexandra och satt och snackade en massa strunt, väldigt roligt var det.

Ska även få ny design här på bloggen snart, Michaela ville gärna hjälpa mig så det ska vi ta tag med så fort som möjligt, alltid roligt med lite nytt. Idag har jag även kommit på en idé till UF som vi ska ha om ett år, kanske inte super bra men jag tror att det kan bli rätt så bra om allting går rätt till, mer än så kan jag inte säga ännu. Jag tror på detta iallafall!

Imorgon bär det av till västkusten och Strömstad, har sovmorgon och har sedan matte vid halv tio sedan engelska prov och efter detta har jag sånglektion vilket jag ser fram emot väldigt mycket, älskar att sjunga, det är min passion. efter det är det lunch dags och sedan åker vi. Så vi hörs så fort jag kommer hem igen, och just det ska nog gå på bio när jag kommer hem på söndagkväll, blir High school musical 3 med Anna & Sandra.

Ni får ha det så bra pussar & kramar

Sofia <3

Saknar dig.

Har nu pratat med Julia i en timme och tre minuter, känns faktiskt lite bättre nu, en lättnad men ändå lite sorgligt, saknar att få snacka med henne på riktigt, riktigt långa samtal om ingenting. Ska snart lägga mig, lyssna på musik som påminner om sommaren, kolla igenom mitt fotoalbum och minnas tillbaka till våren och sommaren 2008, den bästa tiden i mitt liv. Imorgon är det skolan och friskis som gäller. Godnatt!

Sofia <3

Ensamheten kryper sig närmare mig.

Jag känner mig så otroligt ensam idag jag vet inte vad detta kan bero på men jag bara gör det. Är så trött på att aldrig hitta någon som älskar mig, som man kan dela allt med, känslan att vara kär. Jag känner mig ensam, jag har en massa ytliga kompisar, men jag saknar min närmaste vänner som man verkligen kan dela med och som fattar vad man menar, jag saknar att kunna ha någon som man kan ringa dygnet runt och bara dela allt med.

Just nu känns det som att ingen kommer någonsin vilja ha mig, jag kommer att bli en sån som gifter sig, skiljer och skaffar en massa skiljsmässobarn och har det allmänt pissigt. Det är verkligen det sista jag vill här i livet, jag vill ha en man/kvinna som jag kan dela allt med, och som älskar mig och som är som jag, och förstår mig. Jag vill ha ett super fint bröllop, skaffa barn, adoptera barn och bygga en villa, ha rest runt jorden och upptäckt en massa spännande saker, men för tillfället så känns det som inget av det kommer att hända.

Jag är så ensam, men ni kanske inte tycker det och sitter och tänker att jag har en massa kompisar som jag kan umgås med, men det är inte samma sak, jag vill ha mina närmaste älsklingar som verklien bryr sig. Jag vill inte hela tiden ringa till alla och tjata, jag vill att folk ska kunna höra av sig till mig och höra om jag har lust att hänga med eller bara vill snacka en stund för skojj skull. Detta kom bara sådär pang på i eftermiddags, den där äckliga ensamma, deprimerade känslan, jag hatar den, jag vill inte sitta här och klaga över mitt liv, men just nu känner jag för det, vill bara få ut allt som jag ahr inom mig, jag vill gråta ut allt jag känner men jag ska ringa Julia snart och vill vara lite skärpt även om det kommer att vara svårt att hålla tillbaka allt, jag kanske blir gladare när jag har pratat med henne, vi får se.

Sofia <3

2:a November

Förlåt för att jag inte har skrivit men det har varit mycket på gång nu de sista dagarna, kom ju hem från Småland i Fredags så har spenderat helgen med att umgås med familjen lite.

Nu är det verkligen över, mina veckor i Småland är slut, nu ska man upp till det verkliga livet och försöka komma in i pluggandet igen, det är alltid svårt att komma igång igen efter ett så långt break från allt, men jag ska göra mitt bästa. Jag hade den bästa praktikplatsen någonsin och hade de bästa kollegorna man kunnat ha, kommer att sakna dem väldigt mycket.

I Lördags så var familjen och jag nere vid kyrkogården och tände två ljus, ett för mormor Kjerstin och ett för farmor. Sedan åkte vi till Tällbergsgården där vi skulle äta middag med "gänget" som som säger, det är mamma och pappas kompisar som dem brukar umgås med, och jag hade inget annat för mig så jag hängde med och det var super mysigt, god mat och trevliga människor. Vi ska ju åka med dom till västkusten nästa helg så det ser jag verkligen fram emot. Åker efter skolan på Torsdag, sen blir det stopp i Karlstad och sedan åker vi till Strömstad där vi ska bo under helgen. Vi ska käka en massa god mat såsom, krabba, hummer och en massa annat gott, så då måste man helt enkelt följa med.

Under veckan så är det friskis som gäller, skola och sånglektion, och sedan är det västkusten som gäller, på Söndag så åker Kjerstin och Christoffer till Kina, lite fuskigt om ni frågar mig, och inte får man följa med heller, fy fasen säger jag. haha, nejdå, de kommer att få det super härligt det kan jag lova, hoppas ni får det bäst!

Nej nu ska jag ladda ner lite musik och sedan gå och lägga mig, ha det så bra!

p.s jag fyller år snart, yiippie!

Sofia <3

RSS 2.0