Jason Mraz - I´m Yours

no please don't complicate, our time is short, this is our fate, im yours. Med det börjar jag dagens inlägg, texten är från Jason Mraz låt I´m Yours och denna ska jag, Karro & Jeanette sjunga på lunchkonserten om en vecka. Pirrigt pirrigt kan jag säga, men det ska bli grymt kul, testa om nerverna håller, vilket jag hoppas dom gör. Idag så har jag varit på min första riktiga skoldag på en vecka, kändes konstigt men samtidigt ganska skönt att komma tillbaka nu när det är så lite kvar, ca tre veckor kvar nu! inte mycket alls. Efter skolan så åkte jag och julia hem till mig och fikade lite, efter en stund om Kjerstin som drack te med oss. har blivit te beroende. Sedan åkte jag och Julia ner och träffade Johan en stund. Alltid trevligt att träffa honom :)

Ikväll är det sista avsnitten utav Andra Avenyn, spännande kan jag lova, efter det är det dags för desperate Housewives och sen sov dags, för imorgon är det en lång dag och så ska vi repa inför konserten.

thats all for now!

       XOXO Sofia Carlsson


Förälskelse eller inte?

Kärlek vid första ögonkastet? jag vet inte om jag tror på det, men man märker nog snabbt om man gillar en person, jag är en person som tvekar och tänker för mycket, igentligen borde man bara köra på och se vad som händer. Men planering är en viktig sak för mig, jag planerar allt och tänker igenom de beslut jag tar. Kärlek då? ja det är ett ämne som är känsligt, gillar jag en person så ger jag allt, det är så viktigt att man visar att man tycker om personen, att man pratar om känslor, och att personen visar tillbaka. Killen i detta fall bor en bit ifrån mig, och det här med distans är en prövning, känslorna för honom blir verkligen starkare och starkare, men jag vill inte att det gå för fort fram, vi har inte träffats ännu men snackat ett tag. Han har nog en del som jag är ute efter, såsom ärlighet, romantik och framförallt hockeyn i blodet, det som är dåligt med honom är att han bor och håller på Svergies mest sämsta lag VÄSTERÅS  Seriöst? jag hatar västerås såsom många andra leksingar, men ibland får man offra sig och kanske dags att göra det i detta läge. Fredric Andersson, jag gillar dig enormt mycket det ska du veta, du är snygg, charmig, söt och framför allt dig själv. ( hoppas jag ) Vill inte att detta ska gå för fort fram, är rädd att det skiter sig då. Jag är en seriös människa och är rädd för att bli sårad.

Nu till dagens inlägg:
Var på dansen imorse, kände mig inte alls frisk men körde på försiktigt iallafall. Vi har ju showen om två veckor så det ska bli spännande. Hämtade svenska boken i skolan och sen gick jag till skolsköterskan som kollade mig i halsen och i öronen, men sa att det bara var en vanligt virus som tiden kommer läka, så det vara bara att gå hem och vila, absolut ingen träning, bara en massa te.
Andra avneyn ikväll, can´t wait.

Du betyder mycket för mig, hoppas det blir du och jag, tiden får visa hur det blir, Fredric Andersson <3

XOXO Sofia Carlsson

En ny vecka med nya händelser

Söndag: Har nu varit sjuk 5 dagar, fem långa dagar med mycket te och musik. Dagen började med att man vaknade utav att man får 4 sms utav en kille nere i västerås som tydligen inte kunde sova, klockan var då halv nio. Jag dog, försökte somna om men utan resultat, så gick upp och tog en kopp hallon te och satt mig vad datorn. Dagen har gått långsamt med ändå fort. Har nu suttit vid datorn i mer än tolv timmar, jobbigt men skönt. Skulle gått på Friskis och Svettis idag men är fortfarande sjuk så ska ta det lungt med träningen ett tag framåt.

Imorgon börjar ännu en skolvecka med handels lektioner och prov i svenska. Kan verkligen inte något om Lyrik så det ska bli spännande och se hur det går. Sedan har vi spring test på Onsdag, eftersom jag missade det förra veckan på grund utav showen som vi hade så ska jag göra testet nu. Får se om jag kan göra det nu när jag är sjuk, får se hur jag känner mig.

På fredag som jag nämt innan så är det dags för Falukalaset, ska bli jätte roligt att åka dit. Julia och jag drar dit på fredag efter skolan, så vi har en hel dag på stan innan vi drar hem till vår käre vän Joakim som vi ska få bos hos ( tack för det vännen ) Sen ska vi göra oss iordning inför kvällen då vi ska grilla hos jocke och sedan dra ut på stan och kolla in artisterna på rix fm festivalen, ska bli spännande.

Dags att gå och lägga sig, blir en lång dag imorgon med dans på morgonen.

XOXO Sofia Carlsson


Vinterland!

Vaknade denna morgon helt underbart utvilad och friskare än igår vilket var grymt skönt, orkar inte med att ha öroninflammation mycket längre till. Gick ut till köket och vad får man se? SNÖ? En massa snö, överallt flera decimeter med snö! Jag trodde jag drömde, men det var sant! Idag den 17 maj så var det ett vinterland utanför mitt hus, jag kunde inte tro det. Idag har jag suttit och kollat på säsong 5 utav One Tree Hill, serien som är så underbar, man kan inte sluta titta på den.

Senare idag ska jag nog med pappa och träffa en kille som vi ska vara värdfamilj för, han ska gå hockey gym här. Får se om jag har orken att följa med. Snart börjar skolan igen, har inte gått i skolan på en  hel vecka nu eftersom jag har hållt på med vårshowen, så det kommer att kännas lite små konstigt att gå till skolan som vanligt nu igen, men det är bara en månad kvar till skolavslutningen, vilket är helt sjukt konstigt och lite, ännu ett år har gått. Tiden går så fort men ändå så sakta.

Nästa helg är det dags för det årliga Falukalaset, ska bli väldigt roligt, ser fram emot att komma ut och träffa nya människor, bara umgås på ett annat ställe än Leksand. Så kommer att vara i Falun hela helgen, berättar senare hur det gick. Veckan efter det är det dags för dansuppvisningen, ska bli otroligt kul och spännande, vi får se hur det går, kommer nog att gå jätte bra. Sen helgen efter det så ska jag vara Nanny åt Nolita, Sanny och Marinas dotter, då dom ska gifta sig uppe i Furudal. Det ska bli så spännande att få vara med på det och passa Nolita, ser så fram emot detta. Nej nu ska jag ta och göra mig iordning mina kära vänner. Hörs och störs!

XOXO Sofia Carlsson



image5

Det börjar idag och vart det slutar vet jag inte

"Det börjar idag och vart det slutar vet jag inte"  citat från otrohetsaffären, med det börjar jag min första mening på denna blogg. Livet är så märkligt, man har olika mål och uppgifter i livet som man ska uppfylla och detta för att alla ska kunna leva ett så bra och så enkelt liv som möjligt. Men livet är inte enkelt och absolut inte bra heller, vissa dagar bra vissa dagar mindre bra. En stor del utav mitt liv är att jag tror på ödet, ödet är som min buddah och gud. Jag tror att allt som händer har en mening, att det är bestämt att det ska vara just så, och med detta blir faktiskt livet mycket enklare. Om man gillar en person, vänta och se låt ödet visa hur det ska bli, antingen blir det bra eller så blir det dåligt, framtiden får helt enkelt visa det.

Jag lever i den lilla staden Leksand, en liten "stad" där mycket men samtidigt inget händer. Alla vet vilka alla är och vad alla gör, eller folk tror att dom vet. Jag trivs ganska bra här och är nöjd med att ha blivit uppvuxen i den lilla byn. Man håller ihop och vi är alla en stor familj ( inte ).

Nu till dagens inlägg:

Sitter hemma med öroninflammation, halsfluss och feber vilket är väldigt jobbigt och tråkigt, lite sömn och mycket musik.  Hoppas att jag snart blir bättre.

Det är inte långt kvar nu till skolavslutningen en måndad kvar, helt otroligt vad fort ettan har gått, tyckte nyss att jag började gymnasiet i den nya klassen, men det har gått fort och det har varit sjukt lärorikt. Sommaren består utav att jobba på Orsandbadens restaurang och umgås så mycket som möjligt med mina älsklingar Julia & Karro som åker till USA ett år. Sen är det en massa folk man ska träffa, evenemang man vill på, vi får se hur det går.


XOXO Sofia Carlsson           


RSS 2.0