Tisdag

Sitter och kollar på Desperate Housewives, men nu är det paus. Den serien är något sjukt bra.
Idag har det varit en lång dag i skolan, hade en tre timmars genomgång utav inköp och varuhantering, sedan skulle vi svara på alla frågorna, jag och Norling var helt klart bäst så vi var klara först så stack då hem och fixade lite lunch. Efter det hade vi svenska och samhällskunskap, vi håller på med politik nu, jobbar om Moderaterna, tycker det är väldigt roligt och intressant. har även varit på Friskis, tog verkligen i idag, så att det kändes i varenda muskel.

Nu börjar det hörs sen!


 
Nu är det slut, bara en vecka kvar till nästa avsnitt, jo jag vet att man kan ladda ner det men det är en skön känsla att titta på TV´n tycker jag. Har prov i småföretagande imorgon, får se hur det går, har dock inte pluggat så mycket ännu men får läsa igenom det några gånger så ska det väl sitta. Har även årets första matteprov, hoppas det går bra, måste verkligen att se till så att jag fixar matte A nu, men det ska jag göra. I have to belive in my self.

Imorgon slutar jag npg efter provet, så det blir nog en ganska kort dag, har konditionstest på idrotten, kommer gå mindre bra, haha eller vi får se, kanske går bättre än vad man tror. Ska även på Friskis klockan åtta, tror jag iallafall, måste plugga en hel del matte, ska verkligen fixa provet. Torsdagen är det matteprov, har även sånglektion och klockan tolv ska jag till Jessica på salongen och färga håret.

Nu ska jag gräva ner mig i böckerna, ha en fortsatt trevlig Tisdag!

Sofia <3

Am I all alone?

En trött och sliten tjej är vad jag är nu, jag vet att jag lade mig för sent igår, men hade ingen lust att sova alls, så städade rummet lite och som jag visste så kunde jag inte somna när jag väl låg i sängen sen, men efter ett tag måste jag ha somnat. Började tio imorse, ett oförberett prov på samhällskunskapen om socialsism, konservatism och Liberalism var starten på dagen. Gick inte så super bra, men som tur var var det bara en test för att hon skulle se om vi förstod, alltså inget som har med betyget att göra, skönt! En ganska lång dag men en dag med mycket skratt, klassen jag går i är allt annat än normal.

Imorgon är det en grymt lång lektion på morgonen med handel, ska förbereda oss nu inför APU´n som börjar nästa vecka ( dock inte för mig ) Ska få en massa papper osv. Efter det är det svenska och Småföretagande som gäller. Slutar runt tre tiden. Klockan sex är det friskis som gäller!



Måste börja öva mina repliker inför min auditon som närmar sig grymt mycket nu. Det är inte så svåra repliker men jag måste kunna dom helt utantill så blir att öva nu, ska också öva in den nya låten jag valde, Sheena is punk rocker, ska sjunga den istället för Halleluja.

Andra avenyn om en timme!

Hörs senare


sofia <3

Soliga Söndag!

Hej på er, idag vaknade jag runt elva tiden tittade då ut igenom fönstret och såg att himmlen vad blå och solen sken, en riktigt underbar höst dag. Tog på min mina kläder, åt en macka och gick en promenad, ville hitta en plats som man kunde sitta på njuta på, kom då på att jag kunde gå upp till mitt berg, berget dit jag går när jag vill vara för mig själv och bara tänka. Det var helt underbart att sitta där uppe och bara få vara. Solen sken och det var lagom varmt, en perfekt höstdag. Var också med mamma i Insjön, köpte nya muggar och fick ett par varma tofflor, så skönt att ha nu inför hösten.


Klockan fem åkte vi på träning, det var jag, Hanna, Jenny & Kjerstin. Friskis är verkligen en rolig träning, går så himla fort och det är super roligt. Sedan kan man anpassa passen som man själv vill. Kanon bra!

Imorgon börjar klockan tio, samhällskunskap tror jag att det står på schemat, slutar runt fyra. Sista veckan nu innan mitt "höstlov" börjar. Ska bli super skönt, tråkigt bara att jag är den enda som har lov V.41 men så är det iallafall. Idag har jag lyssnat på EMD´s nyaste låt, Alone heter den, den är grymt bra, det är något med den som gör att jag älskar den. Texten är så bra.


Soligt!

Dalarna!
Älskade Dalarna!

Good evening!

God kväll!

Sitter nu hemma hos Kjerstin och bloggar, har varit en lång dag med massa shopping och piercings i Borlänge. Ska nog boka tid för min navelpiercing snart, cant wait!  kvällen har spenderats hos Jennifer, mysigt var det, även Jonas kom dit och var social, drog sen hit där dom som vanligt sitter och kollar på film. idag har varit en sådan dag då jag saknar min bästis något enormt mycket. Vill att Julia ska komma hem nu! Saknar henne något sjukt mycket.

Imorgon blir det att sova länge och sedan plugga lite inför veckans alla prov som är på gång, har tre eller fyra prov nästa vecka, jobbigt jobbigt. Men snart  är det lov och sedan praktik för fulla muggar! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll/natt.

Sofia <3

God morgon!

God morgon, kom hem sent igår, var hemma hos Hanna & Kjerstin, kollade en super bra film som heter The girl in the park, på dagen var vi i Borlänge och handlade en massa mat till dom, och det blev en hel del kan jag tala om.
Måste skynda mig lite nu, ska snart ner till JennyB, vi ska åka till Borlänge och shoppa lite, Jenny ska pierca sig. Själv ska jag kolla priset på att pierca naveln, mamma var faktiskt inte helt emot det, så vi får väl se hur det blir med det.

Nej nu ska jag kila!

Sofia <3


Torsdag och Halleluja

Har suttit hela eftermiddagen och sjungit, Halleluja om och om och om igen. Måste kunna den utantill så det är bara att öva. Jag valde den låten för att den har en skön rytm och bra text och den passa mig helt enkelt. Min sångpedagog ska också att den var bra för mig så vi ska sänka den lite och öva den så att jag kan den. Måste också öva in min dialog så att man kan den utan till också. Mycket på gång nu. Har prov i Nätahandel B, prov imorgon, har läst igenom kapitlerna nu ska läsa dom igen och skriva lite annteckingar, men hänger man med på lektionerna så behöver man inte plugga så enormt mycket.

Imorgon är det sovmorgon till tio, sen prov och lektion till halvtolv. Efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, kanske får följa med Kjerstin och Hanna till Borlänge? Dom ska dit och handla dammsugare, haha, vi ska ju även dit på Lördag och kolla runt lite på kupolen.

Bokade tid hos Jesscia idag för färgning, tänkte att man ska vara snygg i håret när man kommer ner till Småland. Så på Torsdag klockan tolv ska jag vara där, har sång lektion innan så får skynda mig lite, ska nog hinna.

Nästa vecka har jag prov i Engelska , Småföretagande & Matte A, grymt jobbig vecka, men sen är det helg och då blir det rättvik och sen har jag lov! HALLELUJA!  Sen blir det Stockholm och sen Småland. Känns som att Oktober månad kommer att rinna iväg, och sen helt plötsligt är det jul, känns då nästan så.

Ska läsa lite nu. Sov så gott!

Sofia <3

Maximteatern

Hej!
En trött och sliten sofia här, Mötet på maximteatern gick bra, fick en massa information om showen och fick även se och träffa alla som jobbar med det osv. Har fått tre låtar som jag ska sjunga på Auditon

  • Halleluja
  • Sheena is a punk rocker
  • Gabriellas sång

vet inte riktigt ännu vilken jag ska välja men ska prata med min sångpedagog imorgon. Det finns en liten hake i det hela och detta är att mina auditons är den 22:a & 23:e Oktober och då befinner jag mig i Småland på min praktik,vet inte hur jag ska lösa detta, är riktigt nere pågrund utav detta, men ska fixa det på något sätt. Ser fram emot det och ska bli roligt. Har ju dansaudition den 23:e, det kommer nog gå bra,har inte fått någon information om detta än så länge, men det ska vi med fixa. var väldigt nerövs idag, vet inte varför men nu fattar jag hur nervös jag kommer att vara på min audtion, eller kommer nog inte fatta hur nervös jag är förräns jag står där. Förutom sång och dans ska jag göra en dialog, har även fått papper på den, kommer nog gå bra, var inte så hemskt svår text.  Vi får väl se hur allting löser sig. Vi kör på detta, ger det en chans, har inget att förlora, bara allt att vinna!

Sofia <3


Do I look like I sell drugs?




Hej på er!

Idag fick julia sin födelsedagspresent så nu kan jag lägga ut bilder på mitt blondinbella linne, ÄNTLIGEN!  Köpte ett till mig och ett till henne. Dagen började med en fyra timmars lektion med redovisningar, jobbigt som satan, efter det var det en kort lunch med skit äcklig mat så man var lika hungrig som innan man åt, sedan var det redovisning på svenskan, hade ju om blondinbella, gick super bra. Sedan var sista lektionen Samhällskunskap, det var den roligaste lektionen med HP2B någonsin, lägger in bilden som jag tog senare, funkar tyvärr inte nu, så förstår ni, vi jobbar med partier och hittade då en chatt på socialdemokraternas hemsida. Kan bara sluta på ett sätt. KATASTROF!

Imorgon ska jag åka till Borlänge, gud vad jag har tjatat om det men ser verkligen fram emot det och det ska bli roligt och se vad dom säger. Kjerstin följer med mig, som tur är, lite jobbigt att åka själv.
Är nervös när jag får mitt datum för audition bara, åh vad nervös jag kommer vara.
Nej nu ska jag lyssna på Adam Tensta - Do I look like I sell drugs och läsa lite.
Puss och godnatt

Sofia <3

Skoltrött




Det har gått en månad sen vi började skolan och jag är redan skoltrött. Jag orkar inte med Leksands Gymnasium längre, det suger verkligen! Hatar vissa lärare på den skolan något enormt mycket. Åh är på så dåligt humör just nu. Jag orkar inte med alla redovisningar och prov och inlämningar som man ska i allt. Jag är allmänt less på allt just nu.

Började klockan tio imorse, slutade klockan fyra. En ganska tråkig och lång dag med tråkiga lektioner. Imorgon blir det bara värre, börjar med en lektion som börjar åtta och slutar klockan tolv. Sedan efter det har jag dubbeltimme med småföretagande A, en skit jobbigt dag med långa lektioner. Efter skolan blir det massa plugg, lika som idag, men orkade dock inte plugga så mycket idag. Gjorde även en ansiktsmask och lade gurkor på ögonen, satte på lugn musik och tog en paus från allt och bara myste med tända ljus en stund.

Tappat all motivation helt, det är verkligen hemskt eftersom jag vill ha skit bra betyg.
Ska bli skönt med APU så man får en paus från allt som heter skola, roligt att få komma ut i det verkliga livet.
Kommer såklart att uppdatera när jag är där nere, så ofta jag kan.

Snart Onsdag och möte på Maxim Teatern, Spännande!

Bye Bye

Sofia <3

En söndag med Mama Mia

halloj!
Denna helgen har jag verkligen inte gjort ett skvatt. Idag har jag suttit framför datorn hela dagen, gick en sväng till Christoffer och sen till kjerstin. Sedan var det Friskis & Svettis klockan fem, känns så skönt nu efteråt när man har duschat och allt så känner man sig fräsch. Om 45 min är det dags för Andra Avenyn, verkligen älskar den serien, så grymt bra! Idag har jag också kollat på min favorit film, såklart så pratar jag om Mama Mia the movie, älskar den filmen mer än något annat. en sådan lycka man får när man ser den filmen alltså. LYCKA!

Veckans planer då?
En rad redovisningar  och en del prov, ska också till Borlänge på möte om musikalen på Onsdag. I helgen ska jag och Hanna åka en sväng till Borlänge och kolla lite. Annars händer det inte så mycket.

Ska lyssna på sountracksen från Mama Mia nu, Ha en fortsatt trevlig kväll!

Sofia <3

Musikalartist?

Ska söka till musikalen goodnight sweetheart, ska till Borlänge på möte på Onsdag, sedan efter det får tid om Auditon osv. Jag är SKIT NERVÖS!  Men nu får jag äntligen prova hur det är, det är ju det här jag vill göra. Men fan tufft det kommer bli, och vi får se hur det går, ska inte ha för höga förhoppningar.


Allmänt trisst Lördag




Ibland har man dagar då man får för sig att städa som aldrig förr. Jag hade en sån dag idag, jag började med att fixa iordning mitt skrivbord som var täckt med papper och annat skit. Sedan rev jag ut allt i garderoben och fixade iordning den, kan säga att det blev enormt snyggt. Dammsugade golvet och dammtorkade alla hyllor och möbler. Nu efteråt känner jag mig enormt duktig. Det är så skönt att ha det rent och allting, när allting ligger på sin plats. UNDERBART.

Denna helgen går verkligen åt till ingenting, men ibland ska man ha sådana helger med, men det är då man börjar tänka, jag börjar tänka på Julia & Karro hur mycket jag saknar dom, har liksom inte insett att dom är borta och kommer vara borta grymt länge till. Jag är lite småledsen just nu men det går över. Man måste gå vidare och tänka positivt.
Men samtidigt vill jag skriva av mig, det är ju därför jag har min blogg, för att kunna skriva det jag känner och tycker för tillfället. Nu är jag ledsen, jag vet inte riktigt varför men jag bara är det, jag vill vara hos Julia, med henne, uppleva allt hon upplever. Jag vill att det ska vara jag också! Jag vill också åka bort från den här skiten. Jag orkar inte med skolan längre, att allt ska komma på en och samma gång, jag orkar inte vara ensam mer, jag vet att jag inte är ensam, jag hade absolut inte klarat mig utan Kjerstin, Hanna & Christoffer som finns här för mig som aldrig förr. Jag uppskattar det, och jag hoppas ni vet det!

Jag känner mig så ensam i skolan, saknar mina två andra delar, det ska vara vi tre, vi ska sitta i caféterian och garva, göra saker tillsammans. Men det är inte så längre, jag är inte jag utan er. Det känns som om jag är någon annan person än den jag är. Jag är så tyst och bara hänger på, jag aldrig någonsin varit så innan. Jag vill inte känna detta längre.

Kom hem! Jag saknar er!

Planering & Plugg

God kväll!

Dagen har gått väldigt fort, hade tre lektioner, nu är det mycket på gång i skolan. Som vanligt så ska alla lärare lägga allt på samma vecka. Har tre prov vecka 40 och tre redovisningar minst. Men sedan har jag höstlov vecka 41, detta för att jag ska vara nere på praktik i småland så tar mitt höstlov innan. Måste verkligen planera allting nu så att man inte missar något. Vill ju ha bra betyg och inte glömma något.

Ser fram emot min praktik bara mer och mer, men innan dess ska jag hitta på en massa spännande saker, som nästa vecka är det parken, ska nog inte dit, har inte riktigt lust men annars blir det myskväll hemma hos Hanna & Kjerstin, helgen efter det är det Rättviksmarknad som vi ska på, det ser jag fram emot mycket. Har inte varit ute och träffat folk på länge nu. Ska bli roligt. Efter det är det höstlov och sen åker jag och min lillasyster ner till Stockholm och samma dag börjar mitt äventyr till Småland.

Vad ska ni göra på höstlovet?

Puss & kram

Sofia <3


Torsdag

Godmorgon!

Sitter nu i skolan och skriver ut fakta om blondinbella, ska hålla ett föredrag om henne nästa vecka. Ska bli kul!
Hittat en massa bra fakta om henne. Kommer att bli super bra.

Har svenska nu, sedan är det matte och engelska och sen är dagen slut. Klockan två är kören, älskar att sjunga så kör är perfekt om man bara vill sjunga lite. Har även solosång men tyvärr är inte min lärare där denna veckan, så det blir nästa vecka istället.

Ikväll blir det att läsa lite, har en massa prov de närmaste veckorna.

Hörs senare!


Sofia <3


Patrik 1,5




Såg denna underbart härliga film nyss, den har en charm och en kärlekskänsla igenom hela filmen. Jag tycker den var väldigt bra och rekomenderar den starkt. Slutet var jag lite fundersam på men kom på att man får tolka slutet som man vill och jag älska lyckliga slut i alla sagor.

Idag har jag varit i skolan från åtta till tre, sedan varit hos Kjerstin och druckit té, som vanligt kan man säga, så mysigt och sitta och bara umgås med dom i deras "lilla! kök. Who doesn´t wanna hang with Kjerstin?

Imorgon så börjar jag klockan åtta och slutar halv tolv. Kort dag men ändå ganska skön, eller har kör klockan tio över två som jag måste på men har ju en liten paus mellan det. Annars rullar allt på här uppe i Leksand, hösten kommer närmare och kylan är snart här. Om två veckor åker jag som jag skrev innan till Småland och sen är det sex veckor lvar till jul, det är sjukt vad fort tiden går.

Just det, mitt paket kom idag, med Julias födelsedags present, ska skicka den imorgon så att hon får den så fort som möjligt. Tror hon kommer uppskatta den, kan tyvärr inte säga än vad det är och ni som vet håller tyst om det ett tag till.  Har även köpt en likadan till mig själv, kanske var lite onödigt men totalt värt det. En kul grej.

Nej nu ska jag sitta och kolla igenom min kalender lite, helt sjukt vad den har kommit till användning helt plötsligt, den är verkligen mitt liv. Har så mycket skrivet i den nu, mycket på gång kan jag säga, nu låter jag som Blondinbella men inte så mycket på gång men en del för att vara mig.

Ni får ha det så bra och en fortsatt trevlig kväll!

Sofia <3

APU




Nu har allting ordnat sig, jag ska ha min APU hos Monica på Lindex nere i Ljungby i tre veckor. Ska bli super härligt, skönare människa får man leta efter, nykter som onykter. Åker till Stockholm med min lillasyster den 11:e oktober då vi ska gå på High School Musical on ice, åker sedan på kvällen ner till Alvesta där min käre Morfar hämtar upp mig. Ska bo hos mormor & morfar i en vecka, efter det ska jag bo hos min moster Mia och veckan efter det hos Håkan och även några dagar hos Yvonne & Jerry. Ser verkligen fram emot detta nu. Så Lördagen den 11:e oktober så är det hejdå Dalarna och Hallå Ljungby och småland!

Ska bli så roligt att få träffa alla kusiner och släktingar, har ju inte träffat dom på ett år nu eftersom jag jobbade hela sommaren och inte kunde följa med ner, men nu så kommer jag. Kommer dock inte förvåna mig om min såkallade Dalmål skulle bytas ut mot Småländska i några veckor, blir lätt så, men men det blir säker roligt och spännande det med.

Imorgon är det dags för bio och ska även på min dansträning som är klockan fem. jag vet inte om jag har sådan lust att vara med, får se om jag fortsätter är lite tveksam är inte så många som man känner men jag ger det en chans till så får vi se hur det blir med det. Snart ska jag ta och ringa min vännina på andra sidan jorden, saknar min lilla Julia något enormt mycket just nu. Älskar henne och kommer alltid att göra.

Sofia <3

Tillbaka i skolbänken



God morgon!

Sitter nu i skolan på min sjukt långa lektion, känner mig mycket friskare idag. Skönt det! Idag är det skolan som gäller, slutar runt två tiden enligt schema, sedan har jag träning, vet dock inte om jag ska på den eftersom jag nyss varit sjuk. Jag får se hur jag känner mig då och vad min mamma tycker. Kände mig väldigt pigg imorse, hoppade snabbt upp ur sängen och åt en rejäl frukost, jag brukar aldrig gilla frukost men idag gjorde jag det. Men nu mår jag grymt illa, så illamåendet kom nu istället för imorse.

Vi ska ju snart ut på APU också, har ringt runt lite på olika butiker men inget napp. Mamma kanske ska höra med sin vännina nere i småland om jag kan få vara hos henne på Lindex, då blir det Ljungby i tre veckor nere hos släkten, spännande spännande.

Ska ta och jobba vidare nu, hörs ikväll!

Sofia <3


Måndag, tråkigaste dagen i veckan.

Har idag varit hemma från skolan, för att bli riktigt frisk. Imorgon ska jag dock till skolan, måste för vi har ett projektarbete vi måste göra klart. Kollat på sunset beach, filmen Nanny Mcphee, bara slappat och försökt att bli frisk. Imorgon får jag se om jag ska gå på träningen, får se hur jag känner mig osv. På onsdag ska vi på bio iallafall, ska bli roligt, har inte varit på bio sen i juni.

Nu börjar allt komma igång, med skola och alla vardagsrutiner, jag gillar inte detta, det är så tråkigt och vardagligt. Vill göra nya saker och åka till nya ställen, inte gå till skolan, gå hem och sitta vid datorn hela kvällen. Det blir så tråkigt, då det kan vara skönt ibland. Vill ta en solresa nu i höst och bara få komma bort från allt. Men kan tyvärr inte göra detta förräns jag fått reda på om jag kan hälsa på Julia borta i USA eller inte. Vill verkligen ut och resa, bort till värmen och solen. Man önskar att man hade pengar och tid till detta jämt, men livet är som det är. Tänk att få sitta med en coconöts drink på någon solig strand under höstlovet, skulle inte sitta helt fel om ni frågar mig.
Ska försöka läsa lite samhällskunskap nu, hörs senare.

Sofia <3

TV <3

Om en timmer börjar ett utav höstens bästa program, dags för andra avsnittet av Ensam mamma söker. Något spännande och härligt med den serien, dom är så härliga och glada. Hoppas mammorna hittar sina dröm killar. Jag skulle nog inte kalla mig för ett Tv-freak men jag har vissa serier som jag alltid tittar på.
Alltid något roligt att titta på, snart så kör ju alla serier igång igen, jag vet att man kan ladda ner dom, men det är ju en speciell känsla med att sitta framför Tv´n och titta. Ett avbrott från datorn osv.

Mina favoriter:

  • Ensam mamma söker
  • Despereate Housewives
  • Greys Anatomy
  • Andra Avenyn
  • Prison break ( om jag orkar )

Sjukare än någonsin!

Jag sitter fortfarande här med hosta, förkylning och öroninflammation till max, jag orkar inte vara sjuk längre. Det är enormt jobbigt att inte kunna sova på nätterna för att öronen dunkar i huvudet, att inte kunna andas för att näsan är så snorig. Hoppas jag blir bättre snart, men just nu känns det som att det är en lång väg dit.

Idag blir det inte mycket, ta det lungt och bara slappa, läsa en massa bloggar och kolla på tv. Idag är det ju Ensam mamma söker, gillar det programet väldigt mycket, någon mer som gillar det?

Imorgon får jag se om jag pallrar mig ner till skolan eller om jag blir hemma, kanske ska ner till sjukstugan och kolla om jag kan få penicillin eller något. Under veckan blir det träningar och plugg, på Onsdag ska vi på bio också, Patrik 1,5 ska vi se, ska bli spännande att se den filmen. Den handlar om ett bögpar som ska adoptera en son men det visar sig att sonen dom ska adoptera inte är 1.5 utan 15 år och homofob. Spännande spännande.

Ha det bäst, gå på fest!

Sofia <3

You go Bella!



Godkväll!

Har i stortsett suttit vid datorn hela dagen, med någon paus då jag umgåtts med våra gäster, men har så ont i mitt öra så det var mer smärtsamt att sitta och vara social än att ha trevligt. Har läst en hel del bloggar idag, det är en del av min vardag att läsa om andras. Min blogg-idol är ju helt klart blondinbella, jag tycker folk ska sluta trycka ner henne, jag menar hon har kämpat för att stå där hon står idag, okej vissa saker den tjejen tycker och säger kan jag ställa mig emot men jag tycker om att läsa  hennes blogg och gillar henne. Hon har lyckats och slutade snacka skit om henne bara för att ni inte har. Ska kolla på extra extra senare där hon medverkar, ska bli roligt att få se hur bra hon kan ta humor-sverige. Hoppas dock att mina saker från bellme kommer snart.

Ska snart ut på APU, ska ringa till de ställen jag ska fråga på nu till veckan, hoppas det löser sig så som jag vill det. En klädesbutik skulle nog passa mig ganska bra, eller vad tror ni? Tre veckor ska vi vara ute och sen blir det höstlov. Och efter det är det bara 6 veckor kvar till jul, det är något sjukt vad tiden går fort, man blir ju rädd.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Sofia <3

En lugn lördag.


( Bilden är tagen tidigare i veckan )


Hejsan svejsan!

Igår hade jag och hanna en riktigt mysig kväll, var länge sen det bara var hon och jag. Skulle sovit där men blev inte så för att jag har öroninflammtion, så åkte hem vilket var bra att jag gjorde, för har inte sovit mycket denna natt, sovit med musik i öronen natten lång. Gud välsigne min ipod. Idag känner dock inte mycket bättre heller, orkar inte vara sjuk längre, att ha öroninflammation är det värsta jag vet, och för att jag tog bort mina halsmandlar för två årsedan så sätter sig infektionen i öronen nu istället. Mycket värre kan jag säga!

Klockan fyra idag kommer Sara och familjen, även Nandini och Tina, middag med nära och kära så att säga. Önskar dock att jag friskare och mer social. Imorgon får jag se om det bli friskis, är jag så här sjuk så blir det ingen träning. Men hoppas jag känner mig bättre. Imorgon kommer ju Kjerstin & Christoffer hem också. Spännande att få höra allt dom har gjort och sagt under göteborgs och london resan.

Hörs senare.

Sofia <3

Sjukling

Hej på er!
Sitter hemma hos Hanna, har inte bloggat på ett tag, detta för att jag varit sjuk och sedan har jag inte orkat. Är fortfarande enormt sjuk, öroninflammation och hosta, sjukt jobbigt. Gick dock till skolan idag för att kunna få vara med Hanna nu ikväll. Vi har lagat biff och pommes med tzatziki, har även en massa chips och annat mumsigt. Det har blivit Animal rescue och paradise hotell hela kvällen och nu dunkar mitt öra något enormt. Måste ta ett paket alvedon innan jag somnar.

Imorgon kommer Sara och familjen och hälsar på oss, ska bli roligt att träffa dom, då jag fortfarande kommer att vara sjuk, hoppas jag blir frisk snart så jag kan komma igång med träningen, vill verkligen träna och komma i form.  Nästa vecka så är det en vanlig vecka, med skola och träningar, ska också försöka fixa en APU plats, Indiska eller Lindez eller något liknande.

Godnatt på er!

Sofia <3

Good morning!




Godmorgon!

Sitter på min tre timmars lektion och kollar runt lite på nätet, läser tidningen och slappar, har skrivit klart mitt till uppsattsen. Känns skönt, två veckor kvar till vi ska redovisa, kanske ska göra en power point, men vi får dock se hur det blir med det. Vårat projektarbete handlar om att stoppa modehetsen som blivit med åren, hetsen kring mode har aldrig varit så stor som den är nu, modet och dess saker påverkar oss människor något enormt och vi arbetar för att stoppa detta.

Senare idag blir det att åka hem till Kjerstin där vi ska baka och fixa maten tills ikväll då vi ska ha middag. Klockan sex är det träning så då blir det att pumpa, känns så himla skönt efteråt, känna en lättnad och en duktig känsla i hela kroppen och man kan tänka att man har varit enormt duktig.

Imorgon så åker Christoffer till London, han kommer få det super roligt, kan jag garantera honom. Say hi to madonna from me baby! haha. Kjerstin åker ner till Göteborg på Torsdag och jag själv ska bo hos Hanna i helgen tror jag.
Imorgon har jag min första dans träning för säsongen, ska bli kul och se hur det går och vad vi ska pyssla med. Älskar ju som ni vet att dansa så längtar sjukt mycket. På Torsdag blir det sång kl 12.40 och kören kl 14.10, mycket sång den dagen.

Hörs senare!

Sofia <3


Livet, du & jag




Sitter här nu, klockan är tio i ett, men jag vill inte gå och lägga mig, jag har så mycket känslor inom mig som jag vill få ut någonstans och nu ska jag skriva av mig så mycket som det går.

Satt och lyssnade på en låt som jag nyss hittat somheter Unfinished Thoughts of the Underbrush och har lyssnat på den om och om igen och den fick mig plötsligt att inse att Julia är borta, min andra hälft inte finns hos mig. Det har gått ett tag nu och jag har inte tänkt på att hon är borta med nu slog det mig verkligen att hon är ifrån mig, och saknaden är nått enormt nu, tårarna rinner nerför kinden nu, det är nu jag vill att hon ska vara här, ligga i min säng och bara prata med mig hela natten, bara umgås, känna hennes närvaro. Jag trodde inte jag skulle hitta en sån nära vän som hon är. Hon är verkligen mitt allt, min syster, mitt blod. Jag vill vara med  dig, hos dig och uppleva allt med dig, det ska vara DU & JAG, inte du och sen jag, utan du & jag, alltid. Jag kommer alltid att finnas där, för det du och jag har är inte vänskap, det heter något annat och är så mycket bättre. Jag älskar dig, glöm inte det!

På tal om något annat känslomässigt, det här med kärlek och sånna känslor, jag har ju haft många såna i mina dar, men det är så himla svårt att veta vad man vill och vad man igentligen känner. När man träffar en person och verkligen känner att personen är en sån som du verkligen faller för och som har allt, men personen gör dig ändå osäker och fundersam. Även fast jag bara träffat personen en gång så spelar det ingen roll, eller kan det vara så? att det kan känns rätt iallafall, på så kort tid? Jag har alltid haft för höga förhoppningar om allt men inte nu längre, nu tar jag det som det kommer och tror på ödet, det ska antingen vara så här eller inte.Att bli sårad är det värsta och det mest smärtsamma du kan uppleva, att få hjärtat krossat av någon du älskar, men tyvärr är livet så elakt. Det som händer ska hända och mer kan vi inte göra eller begära. Livet är ett frågetecken och det är nog därför man vill leva, för att se vad som finns  bakom hörnet, för att se om man kan få uppleva allt det som alla pratar om, att få en familj, eller jobba på det där jobbet eller åka till den platsen. Att aldrig veta vart man ska eller till vem man ska, måste ju göra livet mer meningsfullt, man kan inte veta allt och man kan inte få allt som man vill, och jag vet vad jag pratar om, mottgångar har jag varit med om och det har gjort mig mycket starkare. Budskapet?

Jag har börjat leva efter ödet och det är det bästa jag gjort. Att se vad som händer och sedan leva efter det. Jag gör mitt bästa men ibland räcker inte det, och då är det så. Var modig och försök, det belönar sig senare.

If you wanna be somebody.



If you wanna be somebody,
If you wanna go somewhere,
You better wake up and pay attention!

Börjar dagens inlägg med den texten, den låten är så mäktig och sjukt bra. Har lyssnat på den hela kvällen.
Till inlägget, helgen har spenderats med Kjerstin, Hanna & Christoffer, som vanligt tänker ni, ja men faktiskt, älskar dessa människor! Sjukt härliga är dom och jag måste ju umgås med någon. haha Har blivit en massa god mat idag, lagade räkor i en sjult god sås, till detta limesås och hemgjorda tortillias, det blev sjukt gott kan jag lova. Vi bakade även en massa goda bröd och lyssnade på musik. En lugn helg med underbara vänner.

Imorgon är det skola, veckan består utav plugg, träningar till max, sång och chill i helgen med Hanna då dom andra mupparna är borta, London & Göteborg och fan vart dom ska, hahah.

Det är läskigt att se hur tiden bara rinner förbi en, hösten närmar sig med stora steg, vinden är kylig och träden byter färg och löven virvlar runt fötterna, gillar inte hösten men färgerna och kontrasterna är sjukt fina.

Nu är det godnatt för mig, Hörs snart!

Sofia <3


Oprah power!

Hej Svejs på er!

en ganska skön dag har det varit idag, började med skola imorse då vi fick nya scheman, eller dom scheman vi skulle haft från början, så att nu är alltig bra igen. Slutade runt halv tolv, gillar mitt schema då jag slutar tidigt på torsdagar & fredagar. Efter skolan cyklade jag hem och gjorde mig en jätte god pepparlax med tomater, blev hur gott som helst.
Efter det kollade jag på Oprah, den kvinnan alltså, så mäktig, älskar verkligen hennes show, hon tänker så mycket på andra och på världen vilket jag tycker är så bra, hon skänker bort enorma summor pengar till behövande hela tiden, dock inte så konstigt eftersom hon tjänar något sjukt mycket. Om jag åker till Julia i USA så ska vi försöka att ta oss in till Chicago och gå på hennes show, det vore nått sanslöst roligt.
 
Imorgon har jag sovmorgon till klockan tio över tio, Näthandeln börjar då och slutar halv tolv och då är min skoldag över. Efter det ska jag hem och göra mig lite lunch och denna dag får jag äta Biff & grönsaker, ska bli super gott. På kvällen blir det nog att man drar til Kjerstin en sväng, precis som idag, alltid lika roligt att vara med henne och Christoffer, han ska ju åka till London nästa helg helt ensam, men kommer nog gå skit bra tror jag, det är ju Madonna han ska se. Like a virgin baby!

Ha det bäst, gå på fest!

sofia <3


Onsdag

Idag har det varit en vanlig skol dag för mig med lektioner som matte, idrott och småförtagande. Efter skolan drog jag hem till kjerstin där vi drack té och snackade om all god mat det finns i världen, tänk att man kan sakna mat så enormt mycket när man går på diet. Men snart är jag klar, om tre dagar är det över och jag kan vara stolt över mig själv.

imorgon är det torsdag, börjar åtta och slutar runt halv tolv om allt går enligt schema. Om en vecka så börjar vi min solo sång, ska bli enormt roligt att få sjunga loss igen, ska också börja dansa på onsdagar också det ska bli väldigt roligt.

På fredag ska jag också beställa mig ett team blondinbella linne, diggar den tjejen!

Mitt aktivitets schema över hösten:
Friskis på tisdagar, onsdagar, torsdagar & söndagar
Sång och kör på torsdagar
Dans på onsdagar

Sofia <3


High school musical on ice

Kom nyss hem från höstens första Friskis & Svettis pass, enormt jobbigt och sjukt svettigt blev det, kul var det att få med Hanna, hoppas hon hänger med hela terminen.

En enormt lång lektionvi hade idag på tre timmar, trodde dock att jag skulle dö. Efter detta blev det skolfotografering, gick skit dåligt. Hoppas jag fick någon normal bild, antagligen inte. Efter detta slutade vi. Åkte till Jennifer en stund, en grymt skön tjej det där, enormt omtänksam och snäll. Tack får lånet utav kortet!

Sen åkte jag hem och åt lite soppa, den blir mycket godare med en massa kryddor. Det går faktiskt förvånansvärt bra, lite jobbigt igår då jag bara fick äta soppa och grönsaker, idag får jag ju äta frukt också. Det är märkligt vad man kan uppskatta en persika så mycket som nu. Imorgon är det banan & lättmjölk som gäller, ska bli sjukt gott att få äta lite banan, eftersom den mättar väldigt mycket så är det bra att äta i skolan.


Idag har jag också överraskat min lillasyster med att bjuda med henne till High School Musical on Ice den 11:e oktober, lika som jag så älskar hon dom filmerna, så det ska bli sjukt roligt, Jeanette min vän kanske också hänger på, vi får se. Men klockan sju på Lördag morgon den 11:e oktober sitter jag på tåget iallafall.

Imorgon är det skola som gäller, börjar åtta och slutar runt tre tiden, efter det ska jag nog hem och plugga lite, sen ska jag antagligen på Friskis klockan åtta. Måste verkligen komma igång med träningen igen, är så sjukt otränad för tillfället men nu ska det pumpas.

Sofia <3


lektion i tre timmar.

Godmorgon på er!

Sitter nu i skolan på en tre timmars lektion, enormt jobbigt. Kvart i ett har vi så har vi skolfoto.
Ska skriva lite i min uppsatts nu.  Hörs sen! Bye bye


Diet dag 2

Hej på er! Det har verkligen varit en tuff dag kan jag säga, att gå på diet är allt utom lätt. Att sitta vrålhungrig i skolan och att inte har någon energi är absolut inte roligt. Idag har jag fått äta, soppan såklart, grönsaker och nu till middag en bakadpotatis med kryddsmör, potatisen var det godaste jag har ätit på länge. Tänk vad man kan uppskatta en liten bak-potatis. Imorgon får jag äta både frukt och grönsaker, vilken lyx, haha längtar dock tills på torsdag då jag får äta biff. ska bli sjukt gott, det jobbiga är ju att jag bara får äta biff, ingen sås, inge potatis.

Imorgon är det skola som gäller, sen ska jag också iväg på Friskis som börjar, måste ta tag i träningen igen nu, var sjukt duktig i vintras men nu under sommaren så har jag helt enkelt inte orkat, plus att jag har "sprungit" på jobbet så motion har jag kort och gott fått.

Sofia <3



RSS 2.0