Tisdag

Idag så bestämde vi oss för att åka skridskor på siljan, så vid halv tolv åkte vi till Orsanbaden där vi tog på oss skridskorna och åkte ut på den spegelblanka isen. Solen sken och det var lagom kallt ute, en perfekt vinter dag kan ma säga. Såklart stannade vi längs vägen och fikade, nyponsoppa, chokladmjölk och lussebullar hade vi med oss.


Syster min <3

Mamma & Jag

FIka


Efter en förmiddag på isen så åkte vi hem en timme och åt lunch. Vid två tiden så åkte jag och mamma till sommarlands parkering, tog på oss längdskidorna och hoppade på spåret. Vi åkte 2,5 km stannade och fikade en stund och åkte därefter 2,5 km till så sammanlagt åkte vi 5 km, det tycker jag ändå är ganska bra gjort av mig. Jag var väldigt svettig när vi kom i mål, och trött i kroppen, jag har nog aldrig tänkt på att man lär vara grymt vältränad om man ska tävla i längdskidor, men man lär sig något nytt varje dag inte sant?

Imorgon är det nyårsafton och hur det blir vet jag inte riktigt ännu men det blir iallfall middag hemma och sedan förfest hos Ellen, berättar allt på torsdag.


God natt!

Sofia <3

Måndag

Idag har jag varit och åkt skidor i Granberget hela dagen, åkte dit på förmiddagen när solen sken ute. Det var jag, Nandini och Linnéa, när vi kom dit så var Ellen där, hon väntade på Mårten som var väldigt seg, så Ellen åkte med oss ett tag. Det slutade med att Mårten typ dissade Ellen hela dagen så hon åkte med mig istället. Roligt hade vi iallafall.


Ingen Granberget utan pommes.


Solen sken hela dagen och det var ganska så kallt, men backen var super bra dock gillar jag inte Granberget alls då man åkt där sen man var 4 år. Det är tyvärr så få backar så det blir ganska tråkigt efter ett tag, men skönt att vara ute en stund iallafall.


Sofia <3


Söndag

Idag tog jag på mig en massa kläder satte ipodlurarna i öronen och tog mig en långpromenad ute i solen. Det var kallt men väldigt uppfriskande och skönt. Jag gick ner till orsanbaden ( mitt gamla jobb ) satte mig nere på bryggan och tittade ut mot vattnet som nu var is, solnedgång och blå himmel, det var super vackert att se. Jag satt där ett tag och bara mindes tillbaka på sommaren och hösten som varit, vad jag har gjort unde året och vilka människor jag har träffat. Tog även några vackra bilder.




Lördag

Idag kände jag mig mycket bättre, så det blev en lite sväng till Borlänge med familjen. Hittade såklart en massa, jag har blivit en shopoholic, handlar jämt men jag älskar att handla nya saker, en sån underbar känsla att komma hem med en massa nya fräscha saker. Handlade nog för runt 1000 kr och lite till denna dag men vadå pengar är till för att spenderas



Kvällen spenderades framför TVn då vi kollade på Körslaget och på andra avsnittet utav SVTs nya miniserie Selma, som jag själv tycker var ganska bra, ett minus då det handlade väldigt mycket om hennes tycke för kvinnor och lite för lite om henne som författarinna men den får 3/5 partydrinkar.

Sofia <3

SJUK SJUKARE SJUKAST

SJUK SJUK SJUK

nästan 39 graders feber, orkar inte skriva något mer.


Julafton



Äntligen julafton!

På morgonen vaknade jag med feber och halsfluss men det skulle inte hindra mig från att gå upp. Det första jag gjorde var att kolla i min julstrumpa och där låg det en papperslapp med en ledtråd. Mina syskon hade redan fått sina ledtrådar så vi läste upp allas, efter det var det dags att leta efter julklappen. Den låg i tvättstugan och gissa vad det var?

ETT NINTENDO WII !!! Jag och min lillasyster hade tänkt att köpa ett för våra pengar som vi får för godisförbudet vi haft, men nu fick vi det i julklapp istället. Innan så hade min lillasyster fått guitarr hero till ett wii så det var bara att packa upp allt och sen rocka loss.



Vid ett så kom min gudmor & gudfar, samtidigt kom Sara & Rolle med barnen. Det är en sån härlig stämmning när alla är samlade och bara umågs och det är speciellt härligt när det är folk som man inte träffat på jätte länge. Jag har inte träffat min gudmor sen i Mars så det var väldigt skönt att få träffa henne, hon har varit i Polen och hållt på med restaurangen som dom ska bygga där.


Jag & min älskade gudmor Eva

Sedan blev det lunch, dopp i grytan, hemgjord korv och en massa annat som jag inte gillar men det tillhör julen så det var bara att ta lite och njuta. Klockan tre blev det såklart Kalle Anka och vid halv fem kom såklart tomten och delade ut alla paket. Jag fick en super fin klocka, benvärmare, biljett till melodifestivalen, presentkort på vero moda, pengar, ett sällskaps spel som heter "med andra ord" och ett nintendo wii.



Det blir ju så när man har har blivit så gammal som jag att man inte önskar sig så mycket, man har redan allt känns det som. Jag köper det jag vill ha när jag vill ha det och då blir det ju att man inte har så mkt att önska sig till julafton. Men det blev iallafall en väldigt lyckad julafton med mycket skratt och mat.


Söndag

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, jag och min lillasyster var på julmusikalen "Granen" där min kompisar Jenaette & Andréa var med i. En super bra show med mycket bra sång och dans.



Sitter nu framför TV´n och datorn, kollar på den svenska filmen Heartbreak Hotel, en himla bra film som jag verkligen älskar, man skrattar och gråter på samma gång. Har ett citat från filmen som jag verkligen älskar. "Jag som trodde att vi skulle gå och strö ut kondomer, men här går vi fan hem med fulla paket". Klockrent är ordet.



Imorgon blir det att handla lite på noret med min lillasyster, kanske bjuda henne på fika eller något. På tisdag ska vi klä julgranen och göra julgodis. Måste verkligen komma in i julkänslan snart, hade den ett tag men nu har den försvunnit tyvärr.

Godnatt på er och sov så gott.

Sofia <3

Parken

Fredagen blev verkligen lyckad. Det började med att vi hade julavslutning i kyrkan efter det gick vi till klassrummet där vi lekte en lek som bestod utav att man skulle rullar en tärning och sedan få en massa paket, det var fakiskt väldigt roligt.
Efter leken så sa vi alla god jul och önskade varandra ett gott nytt år, jag och Anna gick och jord elite ärenden på noret och avslutade med en lunch på Lucky House där även Fredrik, Ludvig och Norling var och åt.


En del utav HP2B som var med.

Vid sextiden så gick jag ner till Ellen där vi skulle ha våran förfest, det var jag, Ellen, Sandra, Frida, Märta, Filippa & Mårten. Mycket skratt och prat blev det innan vi gick ner till tågstationen och tog tåget till Rättvik & Parken.






Väl inne på parken träffade vi en massa gamla vänner och bekanta och detta är alltid lika roligt. Denna gången var det en mycket bättre Dj än vad det var sist. bra låtar och mycket olika slags musik vilket gör det hela mycket roligare. Vid ett kom pappa och hämta mig & Anna och somnade runt halv två.

En väldigt spännande och rolig kväll med mycket sång och skratt.

Tack tjejer!


Sofia <3

Torsdag den 18:e December

Idag hade gymnasiet volleybolltunering, dock var jag inte med, jag är alldeles för dålig men nästa år ska jag vara med och då jävlar ska vi äga. Slutade runt ett, gick då hem, Anna hängde med mig hem en stund då Sandra var och simmade, Anna gick vid två då gick jag och tog en "powernap" till klockan halv fem, blev verkligen en lång powernap kan man säga. Nu sitter jag här och kollar runt på nätet och lyssnar på Gyllene Tider, jag vet att det är jul men jag har lyssnat sönder alla jullåtar så då kände jag för lite sommarmusik.

Idag fick vi vårat guitarr hero 3, men vi kan inte spela det förräns vi köpt vårt wii, men vi ska vänta tills efter jul då dom kanske sänker priserna lite. Under tiden ska jag få låna Hannas ps2 så då har jag ju något att göra tills dess.

Vill så jätte gärna ha en hund, en liten gosig hund som man bara kan mysa med och jag tror jag har hittat en, eller har hittat två raser men dom är väldigt lika varandra.


Detta är en NorwichTerrier blir nog denna.



Eller denna söta Irish Glen of Imaal Terrier


Men har inte kommit på något namn ännu, men det är ju ett tag kvar men om ni har några ideér så skriv en kommentar.

Imorgon är det julavslutning, ska vara i kyrkan till tio tror jag, ska sjunga med kören så måste kolla upp det där, vi hade övning idag men jag orkade verkligen inte gå på den. Efter skolan ska jag nog hem och fixa mig inför kvällen, för då blir det förfest hos Ellen och sen drar vi till parken och dansar loss.

På lördag ska vi har storstädning hemma inför julen, jag städade dock mitt rum igår men det hinner väl bli stökigt tills på lördag igen så. På kvällen ska jag hem till Kjerstin & Hanna och hämta PS3 och säga hejdå till dom eftersom dom åker till Island på söndag.

På söndagen ska jag och min lillasyster på Jeanettes julshow som är i sveasalen, kommer säkert att bli jätte bra, och sen är det snart julafton. På lovet vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska nog åka på mellansdags rean dock hatar jag mycket folk och trängsel men om man kan fynda något så kan det vara värt det. Den femte ska vi ha myskväll hemma här då familjen är i Uppsala, den 6:e januari ska jag åka och pierca mig tror jag.

Ni får ha en trevlig Torsdagskväll!

Sofia <3

Livet med dig.

Idag fick jag min julklapp från Julia, ett par super snygga trosor från Victorias Secret, fick också en parfym och ett läppglans också från VS. Hon hade också skrivit ett brev till mig, började såklart gråta nät jag läste det, blev helt plötsligt så känslosam, fick också en stor bild på henne, en skit snygg bild på min bäste vän.

Jag pratade med henne i en och en halv timme igår, ju längre vi pratar så inser vi hur mycket vi älskar varandra och hur mycket vi betyder för varandra. Snart är hon hemma, det är fem månader kvar och det kommer att gå så himla fort. Sommaren 2009 kommer att slå allt, vi kommer att ha så himla roligt, jag ska hinna med att göra så mycket jag kan då det är mitt sista sommarlov, jag ska verkligen ta vara på tiden jag har kvar innan "livet! börjar.



Igår så pratade jag och Julia om hur vi tror att framtiden kommer att se ut för oss, och det vi kom fram till var att  det finns ingen framtid om det inte är jag och hon. Vi ska leva ihop, jobba ihop och vara tillsammans. Julia ska hunduppfödning typ, ha hundslädes sak uppe i norrland på vintern, ha runt en 30 st draghundar, och jag ska ha en krogshow på en restaurang på någon stor skidort där vi båda bor i ett stort timmer hus med en stor öppen spis och renplädar.
Vi kommer typ ha "classic ren week" haha och på sommrarna kommer vi att bo neråt på kusten och ha en strandvilla och bara ha det skönt. Jag tycker det låter som en ganska bra plan jag?


Hundspann för Julia (Bilden är lånad av svt.se)


Krogshow för mig (Bilden är lånad av media.hd.se)

Ikväll blir det ganska lugnt, ska bara sitta och göra ingenting, ibland är det väldigt skönt att bara slappna av och inte känna någon som helst stress. En lugn tisdag för mig.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Sofia <3


En "vit" jul?

Tjenare!

Dagen började med samhällskunskap där vi diskuterade alkohol på julafton, där vi har en lärare som är kristdemokrat och nykterist, ni kan ju tänka ut själva hur hon stod i frågan. Alla elverna sa att det är okej om de vuxna tar ett glas vin och någon öl på julafton, det är ju trotsallt julafton och det är ingen större grej men våran lärare tyckte att det var jätte fel och blev typ förbannad på alla elever. En riktigt rolig och intensiv lektion var det.

Efter det hade vi engelska, fick tillbaka våra låtsas nationella som vi gjorde, fick VG på dom, och fick VG+ på min uppsatts om en film vi hade sett, men jag ska ha ett MVG i engelska A annars kan jag lika gärna hoppas av skolan, haha nejdå men jag vill verkligen ha MVG.

Efter det hade vi håltimme i tre timmar då jag, Sandra & Anna gick pch fikade, en riktigt rolif fika blev det då Sandra pillade in ett vinbär i näsan och sen nös ut det på golvet, det var sjukt roligt.

Hade dagens sista lektion från tre till fyra, sen dess har jag suttit hemma och skrivit min uppsatts om HBT-personer som jag ska redovisa för  "nykteristen" imorgon, får väl se hur hon ställer sig i den frågan, vad jag vet vill hon inte att homosexuella ska få adoptera för att det blir synd om barnen. Ni förstår säkert, önska mig lycka till!

Slutar runt två-tiden efter det blir det nog att bara ta det lugnt hemma, plocka iordning lite inför jul osv, nörda framför datorn och spela julmusik på högsta volym. Måste också föra över pengar till mitt konto så att jag har tills på fredag då det blir parken med brudarna, kommer nog bli en höjdar kväll utan dess like. Favorit i repris.

Just det! tittade på blondinbellas program idag som går på tv400, jag gillar blondinbella men sättet hon pratar får en att ta henne så oseriöst, men roligt att hon har fått ett litet TV-program om sig själv.

Nu ska jag ringa min vännina på andra sidan jordklotet, ni får ha det så bra, godnatt & sov så gott!

Sofia <3


Uppskattning av livet.

God kväll på er!

Idag känner jag verkligen julandan i hela kroppen, vi har bakat lussekatter och gjort ett pepparkakshus, sitter nu och lyssnar på julmusik så det bara dunkar ut ur lurarna. Jag har nog aldrig uppskattat julen så mycket som jag gör just nu, dock har jag aldrig gillat julafton men jag har en känsla av att detta kommer att ändras iår, det känns som om att jag har börjat uppskatta allating mycket mer nu förtiden en vad man gjorde för några år sedan.




Jag uppskattar min familj enormt mycket, dom är en viktig del av mitt liv och de betyder så mycket för mig, min mamma och pappa, dem skulle jag aldrig kunna leva utan. Jag uppskattar också Leksand, det fina lilla Leksans som har lite och lite till. En underbar liten håla som har sina fina sidor också, dock har Leksand många dåliga sidor, då folket som bor här kan behöva hjälp ibland.  Men att gå på noret och och kolla på alla små butiker och titta på människorna som man känner igen, man blir varm i kroppen och jag känner mig hemma. Leksand kommer alltid att vara mitt hem, och en dag kommer jag bo här med min familj och se mina barn växa upp här, för jag tror jag vill bo här när jag vill sattsa på familjelivet.

Imorgon är det skola, börjar klockan tio och slutar runt fyra tiden. Imorgon ska jag också skriva klart min HBT uppsatts som jag ska redovisa på tisdag. I veckan blir det ganska lugnt, Onsdag är den sista riktiga skoldagen innan jul, för på torsdagen har vi volleyboll och på fredag så är det bara kyrkan som gäller, och på fredag blir det också parken för er som missat det, blir nog att åka till Rättvik vid sju-tiden och sen dra till parken runt tio.

Ni får ha en fortsatt trevlig tredje advent

Sofia <3

En heldag med familjen.

Imorse åkte hela familjen först till Falun, där vi gick och julhandlade, hittade en skit nygg klocka som jag ska få i julklapp. Köpte också denna snygga mugg/termos perfekt att ha med sig i skidbacken eller i skolan. 79 kr på Åhlens.



Efter några timmar i Falun så åkte vi vidare mot Borlänge där vi köpte en massa julklappar, jag hade redan köpt alla mina så jag hjälpte min lillasyster att handla. Hittade också en pyjamas som jag ska få i julklapp, tyvärr så vet jag alla mina julklappar men jag tycker det är skönt att veta att man får saker som man gillar, som tex min klockan, den skulle mamma och pappa inte kunnat köpt om inte jag hade väljt en. Bytte också mina leggins på JC då som spruckit, jag köpte dom för två veckor sen och dom borde hålla lite längre så ett par nya fick jag, var riktigt snällt av dom. Hade också 50 kr på ett presentkort på Åhlens så köpte mig en svart ögonskugga, kan vara snyggt till alla mina nya kläder.

Det sista vi skulle göra var att jag skulle visa mamma mina Uggs som jag så gärna ville ha, så vi går in och vad ser vi inte? 50 % på allt i butiken och där stod mina uggs på en av hyllorna? fattar ni? helt jävla underbart så det finns inte, jag skulle gå in i butiken, var villig att betala 1000 kronor för dom och nu var det halva priset? såklart att jag köpte dom, jag vart nog den lyckligaste tjejen på hela kupolen. En super rolig dag med familjen har det varit, skönt att vara med familjen ibland och ibland hatar man dom, men så där är det.

Här är dom, mina underbara uggs.



Imorgon ska jag kolla på Idol finalen som går i repris, Kevin vann ju och det var bra tycker jag men Alice var minst lika bra kan jag tycka. Det blir iallafall tvåan som blir kändast i slutändan ändå så. Imorgon är det också terminens sista friskis då de ska ha ett julpass, ser fram emot detta.

Ha en fortsatt trevlig helg.

Sofia <3

JAG ÄR LEKSING TILLS JAG DÖR!

Nu är julen verkliren här, sitter och lyssnar på jullåtar och då kommer julkänslorna verkligen fram, minnen kommer tillbaka och man bara sugs med i låtarna och bara njuter, iallafall jag.

Igår var en lång och intensiv dag för mig, men tänkte berätta hur den var och vad jag gjorde.
Jag vaknade klockan sex, skulle vara i kyrkan kvart över sju, lucian började klockan åtta och vi skulle ha uppsjungning innan dess. Lucian gick jätte bra och det lät jätte bra. Efter lucian så gick jag till klassen där vi fikade och hade julmys. Efter fikat hade vi lektion en timme, näthandel var det på schemat, slutade ungerfär vid elva tiden gick då hem och packade ihop alla mina saker som jag skulle ha med mig till simhallen. Jag och sandra skulle mötas vid simhallen vid ett för att vara duktiga och simma lite grann. Vi simmade och hade super skojj, kände mig lite som Lars Frölander i vattnet hahha.

Efter simningen så gjorde vi oss iordning och gjorde oss skit snygga eftersom vi skulle käka middag ute, sen dra till Martina och sen gå på hockey.

Middag åt vi på siljan, blev räkmacka för mig och köttbullsmacka för Sandra, efter middagen så åkte vi hem till Sandra en stund och lämnade hennes saker, sen drog vi till Martina på försnack. Ett gäng brudar som snackar hockey, kan inte bli bättre. Klockan sex gick vi till arenan där vi totalägde klacken, Emil sa till och med att vi var duktiga och då är det jävligt bra. En rolig match med undrebara människor, tråkigt nog slutade matchen med 3-1 till AIK, fan ta dom jävlarna.



Sandra & Jag, JAG ÄR LEKSING TILLS JAG DÖR!


Sandra, Jag & Jannicke


Vi är leksands fans allihopa!



Efter hockeyn drog jag hem till Martina och satt där en stund och chillade, vid elva tiden drog jag hem då mamma var orolig att jag skulle bli nerslagen och för att vi skulle upp tidigt på lördagen.

Tack tjejer för en super kväll!

Sofia <3

Partypinglan är på G

Nu äntligen har jag fått min nya design här på bloggen, visst vart den fin? Micaela har lagt ner mycket jobb på den och jag tackar henne enormt mycket för att hon har gjort den åt mig. Den blev precis som ja ville ha den och lite vättre.
Vad tycker ni?  Iallafall ett STORT TACK ska hon ha! Kolla gärna in på hennes fina blogg.
Micaelas blogg hittar ni här: Micaelas blogg

Igår var det Lucia med musikskolan, det gick väldigt bra då jag hade så enormt ont i halsen, kunde inte heller låtarna helt utantill men det gick bra ändå. Vi var tio stycken (tror jag) ett kort men vackert luciatåg.


Jag & Jeanette


Hela Luciatåget och vår sångcoach Kristina


Idag hade vi luciaövning med skolans kör i fyra timmar och klockan sju imorgon bitti så ska vi befinna oss i kyrkan då det stora luciatåget ska visa sig. Klockan åtta börjar det för alla elever på gymnasiet. Efter det ska jag träffa Johan en stund, och klockan halvtvå ska jag och Sandra till simhallen och simma efter det ska vi sola lite.

Efter det blir det försnack hos Martina innan hockeyn och klockan sju så smäller det! Leksand möter det fruktade AIK, det kan gå hur som helst, det ska komma 12 bussar med huliganer och fans från AIK, men Dalarnas poliser har laddat inför detta och det kommer att finnas ca 60 poliser på arenan så det kommer nog gå bra.

På lördag ska jag med familjen min och julhandla i Borlänge och Falun.

Ni får ha en fortsatt trevlig Torsdag, det ska iallafall jag ha, Godnatt

Sofia <3

Redovisning - Globalhandel

God morgon, nyss haft redovisning, jag har alltid varit jätte bra på att redovisa men idag så gick det inte alls bra. Tappade bort mig helt i början med räddade det ganska snyggt. Våra lärare fick tårar i ögonen då vi hade varit så duktiga. Själv är jag jätte missnöjd med redovisningen. Dom sa att vi skulle få MVG men fan känns inte alls som det. Åh hatar när det går dåligt, blir så arg på mig själv. FAAAAAN!

Nu har vi håltimme till klockan tolv, efter det blir det svenska, samhällskunskap & Småföretagnade. Slutar klockan fyra idag. Sitter här och är redan trött, somnade vid ett då jag låg och läste mina papper inför redovisningen och vaknade klockan sex för att hinna med allt som jag skulle göra på morgonen. Ikväll ska jag på friskis ocskå, när jag slutar lär jag ta mig en powernap så jag orkar med kvällen.

Ha en bra Tisdag!

Sofia <3


Sång & Hockey

Dagen började med en körövning i orkestersalen på musikskolan vid tio tiden då vi övade inför lucia på fredag. Klockan tolv blev det lunch efter det så hade jag Globaliseringsarbete i en och en halv timme. Slutade sedan klockan två.
 
Sen följde jag med Jennifer och handla, efter det köpte vi pizza och satt och svulla oss. Klockan fem hade jag körövning med musikskolans kör så var där och sjönt till klockan sex. Efter det gick jag hem med alla pärmar och sedan bar det av mot arenan då Leksand mötte Huddinge. På hockeyn stod jag med Jannicke & Martina, ska även dit på Fredag då Leksand möter AIK och då kommer det bli ett jävla liv, 6 bussar med stockholmare ska det komma och hela dalarnas polisstyrka sätts in. Innan matchen ska jag och Sandra sola lite, sedan blir det försnack hos Martina och sen blir det hockey för fulla muggar.

Imorgon har jag redovisning, global handel handlar det om, inte alls så roligt men det måste göras så nu ska jag sätta mig i sängen och läsa igenom alt jag ska säga. Imorgon ska jag också börja skriva mitt arbete om homosexuella som jag skulle redovisat imorgon men har inte hunnit med det, så ska kolla om jag kan få göra det på måndag istället. Efter skolan blir det friskis, måste ju ut och röra på fläsket.

Nej nu är det dags att läsa lite och sedan gå och lägga sig så man är pigg och fräsch imorgonbitti.

Puss & Kram

Sofia <3


Tummen upp & Tummen ner

Nu har jag blivit sådär dålig på att skriva igen, men jag skriver ju mest för min egen skull och mina läsare som är väldigt få tror jag vet nog detta. Jag skriver för att få skriva av mig lite och händer det inget så har jag ju inget att skriva om, men jag tänkte att jag skulle ta och börja med en ny grej och det är Tummen upp och tummen ner, där jag skriver om saker som jag inte gillar och inte gillar, lite roligt att göra något annorlunda.

Min blogg är ingen modeblogg, ingen blogg med en massa konstigheter utan bara en enkel blogg om en vanlig tjejs li, där jag kan ha lite mode om jag känner för det eller tummen upp liknande saker om jag vill det. Jag skriver det jag känner för. tänkte också börja skriva om några egenskaper jag har osv, lite mer om det senare.

Dagens Tummen upp är:

Markus Fagvervall, han slog igenom i Idol och tog hem hela skiten 2006 och var då en av Sveriges största kändis men när hela idol cirkusen hade lagt sig så blev det inte så mycket utav Markus, blev bara en massa skit för honom, skivbolaget och han kom inte överrens och Markus tappade allt ett tag, men nu år 2008 gör han en enorm comeback och är med i tv4`s nya sattsning "stjärnor på is" där han tävlar med Johanna Götesson och som jag trodde hela tiden så tog dom tittarna med storm och vann allting. Äntligen är han tillbaka, vår kung, vår älskade Markus Fagervall.



Dagens Tummen ner är:

paparazzis, dem får aldrig nog, de ska bara ha mer och mer hela tiden. Jag förstår inte hur kändisarna står ut med dessa förjävliga människor som måste inkräkta på deras liv dygnet runt. Jag kollade på Britney Spears dokumentär film igårkväll, och det var något helt sjuk hur dessa paparazzis kan vara mot kändisar. Det är inte så konstigt att kändisarna kollapsar och gör fel saker, det är en enormt stor press på dem, så de orkar helt enkelt inte med det. Nej paparazzis gillar vi inte, usch usch usch, bättre jobb kan ni hitta.




Det var allt jag hade att säga ikväll, godnatt på er!


Sofia <3


Lördagen den 29:e November

Vaknade vid elvatiden, låg i sängen och tänkte tillbaka på gårdagen och kollade igenom kameran. Tänk vad underbart det kan vara att kolla på bilder, efter det så blev dte frukost och sedan gjorde jag mig iordning. Vid tolvtiden kom Sara & Roland med barnen. Sedan käkade vi lunch och efter det gick vi och kollade på julmarknaden en stund, när vi kom hem efter det blev det fika och massa mys.

Av Sara och Rolle fick jag personlig styling på Vero Moda och även pengar av mina gudföräldrar så att jag kan handla en massa när jag väl är på stylingen, en jätte bra present som jag uppskattar.

På kvällen blev det en massa mat och vi avslutade med världens godaste tårta.


Sofia <3

Min födelsedag!

Förlåt! har inte haft tid att skriva men nu tänkte jag att jag skulle berätta hur jag hade det på min födelsedag.

Dagen började med att jag blev väckt av kjerstin vid sjutiden, sedan somnade jag om i tio minuter och sen kom familjen in och firade mig. Fick en massa fina presenter, en svart datorväska, escadas nyaste parfym, incredible me, fick också tillhörande tvål och lotion. Fick nya leggins, en nagelfil och pengar som jag ska spendera till helgen. fick också min skidjacka som vi köpte när vi var på västkusten. Efter frukost på sängen så somnade jag om och sov till halv elva, jag kände mig inte riktig frisk ännu så tog ledigt från lektionen som vi hade den dagen. Sedan blev det en slappardag hemma och vid tvåtiden så tog jag mig ett varmt bad och gjorde mig iordning inför kvällen.

Sandra kom till mig vid halvfyra och då gick vi till Jennifer som ville säga grattis och ge mig en present, efter det gick vi till Stefan där Sandra skulle hämta lite saker. Klockan fem var det dags att sätta sig på tåget och åka till Rättvik. Vid halvsex kom vi till Josefin där hon och Maria mötte oss i dörren med tomtebloss, super mysigt!

Klockan sex så gjorde vi iordning maten, tacos blev det och det var super gott. Vi som var hos Josefin var: Jag, Sandra, Maria, Josefin, Lina, Alexandra, Anna & Rebecka

Efter maten blev det tårta, Maria & Josefin hade bakat en jätte god tårta till mig och Sandra. efter tårtan så spelade vi en massa spel och hade allmänt trevligt. Vid tiotiden så bar det av till parken där vi hade jätte roligt, träffade en massa roligt folk som man inte träffat på ett tag. Jag hade verkligen jätte roligt på parken, dansade som aldrig förr och jag kan lova att svetten rann.

kvällen slutade med att Sandras mamma hämtade oss utanför parken vid ett och därefter åkte vi hem till jimmy där Sandra & han skulle av, sedan åkte vi mot Leksand men då hittade vi två hemlösa hundar på vägen som vi var tvungna att hjälpa så vi ringde polisen som efter en timme kontaktade ägarna som visade sig att de bodde i Tällberg så då åkte vi dit och lämnade av dom. Istället för att ha kommit hem vid halv två kom jag hem vid tre.

En enormt lyckad kväll med nära och kära, den bästa födelsedagen någonsin!


Jag & Sandra


Lina & Jag


Sen blev det dags för Josefins och Marias goda tårta


Sandra, Jag & Anna

RSS 2.0