Det nya livet.

Nu ska jag börja med en ny diet, man äter en soppa som är gjord på en massa olika grönsaker, den är framställd av hjärtläkare, man äter den minst tre gånger om dagen. Ju mer du äter av soppan ju mer går du ner. Sen får man äta frukt vissa dagar, någon dag får man äta biff osv. Har börjat min första dag nu, vi får väl se hur detta går. Men jag ska klara detta, inte ge upp, utan kämpa tills sista dagen är avklarad. Ni får stötta mig, för det kommer inte bli lätt.

Imorgon är det skola igen, börjar tio över tio så lite sovmorgon blir det iallafall. Kommer bli en tuff vecka, men jag ska klara detta, jag ska!

Grease

Dagen började ju med skola, sen träffade jag Rebecca, en gammal kompis till mig och hon skulle tydligen hem till Falun så jag fick sällskap hela vägen dit, vilket var toppen! Väl i Falun så träffade jag Christoffer, Kjerstin och Robin. Vi gick till Café vi tre och myste lite. Steamer och blåbärsmuffin blev det.

Efter fikat åkte vi hem till Robin där han skulle klippa Kjerstins otroligt slitna hår. Efter klippningen som blev väldigt bra så sa vi hejdå till Robin och tog bussen till Borlänge. I Borlänge så åt vi mat på en kinarestaurang, väldigt gott var det och nått så otroligt mätt blev man också.

Klockan sju satt vi på maximteatern och var redo för musikalen att börja. Den höll på i två timmar ungefär, Den var väldigt bra, den får dock ett minus då dom sjöng låtarna på svenska. Dom kunde ha pratat på svenska men sjungit låtarna på engelska. Annars var den väldigt bra, bra sångare och bra skådespelare.

Bloggarna
Jag och min blogg-kollega Christoffer.


Grease

Skola

Sitter nu i skolan och ska min första och enda lektion idag.
 
Var och tog min spruta nyss, gick otroligt bra faktiskt. Dags för Näthandel med Marita, efter det blir det lunch och sen tar jag tåget till Falun. Ha det så bra så hörs vi senrae!

Bloggare som Bloggar

Dagen började med en tråkig morgon med lektioner som svenska, matte & engelska. Slutade klockan halv tolv, stack då hem och tog en power nap. utvilad som jag var åkte jag hem till Kjerstin där vi bestämde oss för att ta en blogg middag med min käraste blogg-kollega Christoffer. En trevlig middag med en massa bloggprat och stöd från varandra så sitter vi nu här hemma hos Kjerstin och ska kolla på lite film.

Imorgon är det dags för min andra vaccinations spruta, efter det ska jag till skolan i en timme. Sedan ska jag ta tåget till Borlänge och därifrån bussen till Falun där jag ska träffa Christoffer & Kjerstin då Kjerstin ska klippa sig och vi sedan ska mot Borlänge och Grease. Ser fram emot detta, hoppas Vedran är frisk så vi kan få se honom på scenen.

Sofia Carlsson

P.S Jag var lite ironisk när jag skrev om vårt bloggprat, det blev mycket snack men absolut inget om bloggarna. D.S

Wednesday.

På något sätt är det lite jobbigt att det är så segt i början utav terminen, idag var jag i skolan från åtta till klockan tio och under tiden gjorde vi absolut ingenting, gick igenom lite små saker. Känns som om tvåan kommer att gå sjukt fort, vi har snart APU och typ några veckor efter det så är det typ jul. Tiden skrämmer mig lite ibland, men det är väl bara att leva med det. på tal om APU så har jag absolut ingen aning om vart jag vill ha min APU, kanske på typ HM eller Åhlens, vägrar att vara på Hemköp eller liknande. Har idag varit och köpt mig en skype-telefon, så att jag kan ringa Julia & Karro gratis, känns skönt att veta att pappa inte behöver döda mig, men om dom kunde logga in på skype någon gång så att jag kan ringa dom.

Imorgon är det skola som gäller, börjar med svenska, har någon konstig ny lärare i det, vi får väl se hur det går. Slutar tjugo över elva enligt schema. Efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på, det känns så onödigt att äns gå dit, men man måste ju.

På fredag är det Grease som gäller, är parken också men drar inte dit. Känner inte för det, plus att det bara är små fjortisungar som springer runt där nu. Jävla 93:or & 94:or håll er till BRANDMANNEN!

Ska försöka ta mig ner till Stockholm snart också, vill gå och kolla på High School musical on ice, får se vad Andréa & Jeanette säger, och så ska jag träffa min babe, och denna gången bara du & jag, LÄNGE!

Det var allt för nu, njut av livet och var glad!


You Make me feel good.

Igår var en ganska rolig och intressant dag, började med första skoldagen, pratade om scheman & fick våra skåp. Efter skolan blev det fika på Siljan med Andréa, Jennifer & Jeanette. Efter fikan så bestämde vi oss för att åka till Borlänge och shoppa lite. Klockan tre tog vi bussen till Borlänge. Köpte nya skor, sjal, en skjortklänning, en svart fodralklänning & ett fotoalbum som jag ska sätta in alla bilder. Har beställt 100 bilder som jag haft på datorn, som jag nu kan sätta in i ett album och bara titta på när man har lust. Idag har jag varit i skolan en stund, då vi lekte lekar med ettorna och käkade korv, seriös skolstart vi har. På fredag ska jag ta min andra spruta mot livmoderhalscanser, gillar inte att ta sprutor men denna sprutan vill jag ta.

Det är en person som finns i mina tankar hela tiden, denna person betyder otroligt mycket för mig. Jag hoppas att vi ses snart igen sötaste. Bodde jag i din stad så skulle jag göra dig till min. Ditt leende säger allt.  Du är en sjjukt underbar människa. My dream is to be with you.

<3

Sommarlovet 2008 är nu över.

Sommar


Sista dagen nu på sommarlovet, shit vad fort sommaren har gått, kommer ihåg i början hur jag tänkte att det skulle bli en lång och jobbig sommar som aldrig skulle ta slut, men så vart det inte. Jobbat och umgåtts med nära & kära till max är vad jag har gjort. Det är så mycket skriverier om sommaren, man ska ha på sig det och åka dit och göra det, enligt mig så är sommaren en period då man ska umgås med sina nära och bara slappna av och ha semester. Stress ska inte förekomma på sommaren, förutom om man jobbar på mitt jobb. Men annars ta det lugnt och leva livet. Äta god mat och dricka gott. Sommaren är en vilopaus i året.
Idag har jag hjälpt pappa med att rensa lite förrådet och även på vinden. Sedan har jag varit med Jennifer en stund, kollade på Sex and The City the movie, älskar verkligen den filmen. Imorgon börjar vardagen och skolan, känns lite jobbigt nu när tre musiktörerna inte finns längre, men jag ska klara det utan mina kollegor, jag har ju andra vänner som jag älskar & uppskattar otroligt mycket.

Veckan som kommer då, jag det enda jag vet just nu är att Jag, Christoffer & Kjerstin ska på Grease i Borlänge och så ska jag gå på Mamma Mia the movie igen, måste se den igen. Älskar den filmen mest av allt. Det var allt för nu, ta hand om er.

Imorgon är en ny dag, en dag full med nya äventyr!

Lager 157

Har nyss varit ute och övningskört, blev en tripp till Lager 157 med familjen. Mamma var lite orolig och hade handen på handbromsen hela tiden. Har ju kört en del så är ju rätt van plus att jag körde med automat. har köpt nya jeans, kollegetröja, trosor och nya ballerinaskor. Kan vara bra med lite nytt nu inför hösten. På måndag börjar skolan, ska bli både roligt och tråkigt att börja med allt det vanliga igen. Jag gillar verkligen inte hösten, då allt blir mörkt och kylan börjar komma, då har man ingen lust att gå ut, men det är ganska mysigt att sitta hemma med en varm filt och en kopp varm choklad. Vardagslivet är inget för mig, rutiner och långa måndagar som aldrig tar slut. Ge mig sommar och frihet!
Hoppas dock på att det blir den bra vinter så man kan få åka mycket skidor, ska få nya pjäxor så vill ju använda dom. Måste även köpa nya skidkläder. I vinter ska jag också försöka att ta mig till Julia, runt sprotlovet tror jag det blir, får dock se vad hennes familj säger om det och vad organisationen tycker om det, hoppas det blir av, skulle vara så otroligt roligt att få åka över och se hur hon lever där borta. Kommer då flyga från Stockholm till Chicago och tåg från Chicago till Michigan, antagligen. Börjar att bli friskare nu, känns skönt det, orkar inte vara sjuk och missa en massa i skolan.
Ikväll blir det att ta det lugnt, kanske träffa jennifer och/eller Kjerstin en stund om jag orkar.



Hörs & Störs

<3

Förkylning & Feber

Vaknade upp imorse och mådde betydligt bättre, eller bättre och bättre, är fortfarande jätte sjuk, förkyld och ont halsen, även feber men jag är inte alls lika ledsen som jag var igår och det känns bra för jag hade inte orkat en hel dag till med tårar. Karro ringde mig igårkväll, hon var helt förstörd stackarn, och jag var också sjukt ledsen så samtalet handlade om hur ledsna vi var. Hon berätta hur hemskt det hade varit första dagen i skolan och jag berättade hur hemskt det var att lämna Julia. Men vi är starka tjejer som kommer att fixa detta, även om det kommer att bli tufft och jobbigt så måste vi klara detta. Nu har jag suttit hemma i stort sett hela dagen, sagt hejdå till The Americans ( mina grannar ) som åker hem till Usa imorgon, annars har jag tagit det lugnt. Måste verkligen vila upp mig nu inför skolan, orkar inte missa en massa för att man ligger hemma och sover. Imorgon ska jag försöka att ta med mig mamma och åka till Lager 157 och kolla lite. Vill hitta på något nu sista dagarna innan allt drar igång. Om en vecka ska jag, Kjerstin & Christoffer på musikalen Grease i Borlänge, ska bli roligt att få se den, har alltid älskat filmen och älskar allt som har med musikaler att göra, kanske för att jag själv vill göra sånt. Nej nu ska jag ta och vila mig lite, hörs sen!

Hejdå!

Hejdå älskade!


Har inte sovit en blund inatt. Är så otroligt förkyld och sjuk att jag inte har kunnat sova. Har heller inte kunnat sova för att Julia skulle åka till USA, så detta var i huvudet på mig hela tiden. Jag låg där på en madrass på hennes golv och sen några timmar senare så är hon snart på andra sidan jordklotet. Till Arlanda åkte vi och det var inget konstigt med det, du skulle checka in ditt bagage och stå där med dina biljetter och allt kändes som vanligt.  Jag ville förstå att du skulle åka men jag kunde inte. Du & jag båda tittade på varandra och ingen av oss förstod vad som händer. Att sedan se dig krama om din familj och tårarna rinner på båda oss, när vi sedan sa hejdå brast mitt hjärta i tusen bitar, jag vet inte om jag förstod vad som hände men jag fattade att det var på riktigt nu, att det var här och nu det där hejdå som vi väntat på skulle ske. Det var så sjukt att se dig gå iväg med dina nya kompisar och bara se dig försvinna bort ibland folket. Din mamma & jag visste inte vad vi skulle göra. Tårarna har runnit ner för kinden på mig och snoret med. Har gråtit från Stockholm och hem.  Har verkligen gråtit hela dagen nu, det är helt sjukt att man gråta så mycket. Har feber, halsfluss och är förkyld till max och är helt slut, men ändå kan jag inte slurta gråta. Jag vet att det inte hjälper att gråta, du kommer inte tillbaka för det, men jag är så ledsen och känner mig så jävla ensam så jag måste få gråta, måste få ut allt det där jag har inom mig, alla känslor och tankar. Men vi ska klara detta. Som jag sa till dig, Vi ses snart!

Jag älskar dig mest av allt på jorden och mycket mer än det. Du & Jag föralltid syster <3

The voice 2008

Hej allihopa, är nu hemma från storstan. Det har varit otroligt roligt och spännande. Dagen började med att vi gick på tåget klockan tio i nio. Fick världens gamlaste tågvagn. Men vi satt oss ner och åkte, under resans tid fick vi byta platser en gång. Vi hade inte satt oss på våra platser för vi trodde att vi skulle få sitta utspritt men så var det tydligen inte. När vi kom fram till Stockholm var det att lämna väskorna på centralen och sen gick vi till donken och tog n¨got snabbt att äta. Klockan halv ett så träffade jag den efterlängtade Erika, så sjukt söt var hon. Jag visste inte riktigt vad jag hade förväntat mig men det var absolut positivt, även hennes kompis Carro var med. Väldigt roligt och pratsam. Sen gjorde vi stan och gick och handlade en massa saker. Kollade in the Voice området, kan säga direkt att det var sjukt mycket folk. FÖR MYCKET FOLK. Efter en lång dag på stan så var det dags att ge sig av mot Bromma och hotellet. Ja då var det tid för att säga hejdå till Erika och Carro för dom skulle hem. Jag ville inte säga hejdå. Hon var den sötaste jag sett, sån otrolig charm och ett leende som fick mitt hjärta att hoppa. Men vi kramade om varandra och tittade varann i ögonen och våra läppar möttes, det var något sjukt med den kyssen. Jag kan inte säga vad men fan godare läppar har jag aldrig smakat. jag vet jag är pinsam som skriver så här men jag måste bara få ur mig det någonstans. Sen bar det av ut mot hotellet, rummet var ganska litet men perfekt för oss. Vi gjorde oss iordning och åkte sedan tillbaka in till stan och började festa! haha. Det var otroligt mycket folk på stan, gick knappast att komma fram på gator och torg. Försökte ta oss in så att vi kunde få bra platser, men detta lyckades vi inte med så vi gick till en park och satte oss och chillade ett tag. Sedan gick vi tillbaka och ställde oss då så att vi kunde se the big screen istället. Där röjjde vi loss som aldrig förr. Adam Tensta, Colby O´donis, Brick & Lace och slutligen Flo-rida. Vi skrek halsarna av oss, så hesa var vi kan jag lova. Efter konserten så drog vi runt och kollade läget runt omkring i Stockholm, käkade lite Mc Donalds och Max. Efter en sjukt lång dag så tog vi tunnelbanan tillbaka till Bromma och somnade runt halv fyra tiden. 
Dagen efter så började vi med hotellfrukost och packa ihop sakerna för att sedan fortsätta dagen på stan med en massa shopping. Vi gick på stan och shoppade ett bra tag och hittade en massa skojj. Sedan käkade vi Thaimat innan tåget gick hem mot Leksand och vårt älskade Dalarna. Det finns mycket som får en att sakna hemma, men det är andra saker som får en att sakna storstan. Tillslut satt vi på tåget, helt slut i ben och fötter från allt gående. Vi satt och pratade igenom allt som hänt under helgen och vad som kommer hända här näst. Tack för en otrorligt rolig resa.

Sofia, Julia, Frida & Andreas The Voice 08


Carro, jag & Erika

Leksing tills jag dör!

Me and Frida

Jag & Andreas

Julia & Jag

Entrecoté & Vin

Nu har jag kommit hem från middagen med mina kollegor, var inte lika roligt som jag hade förväntat mig. Vi hade bestämt att vi skulle träffas klockan fyra för att äta och umgås. Klockan blev halv fem, fem, halv sex och klockan sex hade inte alla kommit. Då hade vi andra suttit, hungriga och kalla och väntat ett tag. Jag hade tappat humöret helt eftersom jag inte hade kläder för att sitta ute och vänta i tre timmar, hade inte ätit något på hela dagen för att vi just skulle äta ute. Var väldigt less när vi tillslut satt oss ner alla och käkade. Maten var hur god som helst och det super trevligt att prata och umgås. Efter maten börjades dricka rejält kan jag tala om. Eftersom jag ska åka till Stockholm imorgonbitti så ville jag inte dricka så mycket så tog det lugnt. Jag & Andreas bestämde oss vid sådär nio tiden att åka hem. Då var kollegorna våra rejält kanon och lite smått dryga. Men iallfall ska ni ha ett stort tack för en rolig sommar. Nu ska jag plocka ihop allt jag ska ha med mig till storstaden imorgon. Vi hörs imorgon bitti eller när jag kommer hem igen. Ha det så bra!

Godmorgon!

Har nu vaknat och mår lite bättre än igår, skönt det, hade inte orkat att vara ledsen en dag till. Dagens planer är att träffa jennifer en stund och fixa lite saker. Även träffa Frida & Julia en stund. Klockan fyra ska vi vara på Jobbet för en sista personalfest. Ska bli roligt att säga hejdå till alla igen. Måste packa lite nu, se vad man ska hamed sig till Stockholm osv. Man vill ju inte ha med sig för mycket. Klockan nio imorgon drar vi. Ska fixa lite nu, hörs sen!

The mountain, you & me




Har suttit uppe på mitt berg med Julia och gråtit i några timmar nu. Vi satt där i regnet och bara grät, så skönt att bara få ut allt. Släppa alla känslor som man har. Kommer att gå upp dit när hon är borta och bara sitta och titta ut över siljan och Leksand. Det är sjult vackert där uppe, man kan bara koppla bort allt och bara sitta där för sig själv. Har gråtit nu i stort sett hela dagen, har rödsprängda ögon och en öm näsa men ändå slutar jag inte gråta. Det tar aldrig slut och det är väldigt jobbigt, jag vill inte gråta mer men ändå fortsätter det. Det är väl en process det med, att verkligen förstå vad som kommer att hända, att det inte kommer vara som det brukar. En omväxling, något nytt. Men det är ödet som har bestämt detta, och då är det meningen. Det är meningen att allt som kommer att hända under året ska hända, det är bara att öeva efter det och ta det som det kommer.
Sitter nu och  lyssnar på Phil Collins och hans låtar från Tarzan, dom är så otroligt bra och mäktiga och de gör mig lycklig på något sätt. Ett bra sätt att få bort tankarna lite.

Phil Collins - You´ll be in my heart

Come stop your crying, it will be all right
Just take my hand, hold it tight
I will protect you from all around you
I will be here dont you cry

For one so small,you seem so strong
My arms will hold you keep you safe and warm
This bond between us cant be broken
I will be here dont you cry

And youll be in my heart
Yes, youll be in my heart
From this day on
Now and forever more
Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart
Always

Why cant they understand the way we feel
They just dont trust what they cant explain
I know were different but deep inside us
Were not that different at all

And youll be in my heart
Yes, youll be in my heart
From this day on
Now and forever more
Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart
Always

Dont listen to them, cause what do they know
We need each other, to have and to hold
Theyll see in time, I know

When destiny calls you, you must be strong
I may not be with you, but you gotta hold on
Theyll see in time, I know

Well show them together cuz...

Youll be in my heart
I believe, youll be in my heart
Ill be there from this day on
Now and forever more

Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart always

Always...
Ill be with you
Ill be there for you always
Always and always
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Ill be there always

Tårar & Sorg

Det är vi!

Igår så var jag, Julia & Frida på filmen Mamma Mia som var den bästa film jag sett! Så sjukt underbar, den gjorde mig så otroligt lycklig. Efter bion så bestämde vi oss för att sova ute i min gäststuga, mysigt mysigt. Där låg vi och lyssnade på ABBA och grät som aldrig förr. Det slog oss alla att det snart var slut. Snart åker Julia och vardagen för oss hemma börjar. Vi låg alla tre och grät i varandras famnar och bara lät alla känslor komma ut. Det behövdes.

Idag har det inte heller varit lätt, suttit och fikat med brudarna idag och sagt hejdå till Karro som åker på Lördag. Blev ett gråtkalas kan jag lova. Har inga tårar kvar nu. Men det är inte Hejdå, det är ses snart. Jag mår så otroligt dåligt nu, jag har så ont i magen och i kroppen, hjärtat klappar så fort och hårt att jag orkar inte mer nu. Tårarna rinner och ögonen svider. Jag orkar inte gråta mer men det slutar inte. Jag vill inte mer nu. Har ingen ork kvar nu...ser knappt vad jag skriver för att tårarna bara rinner för kinden. Det kommer bli det svåraste i mitt liv att stå där på Arlanda och se Julia gå därifrån och vinka. Jag kommer att bryta ihop, jag kommer att gråta tills jag svimmar, mina ögon kommer att vara rödsprängda som jordgubbar. Jag kommer att snora ner allt i min väg. Jag vet inte vad jag ska skriva längre, har inga fler ord.
Är så sjukt ledsen och deppig nu att jag vet inte vad jag ska säga eller göra. Vill bara ha Julia & Karro här i min famn och bara krama om dom och gråta med dom. Jag älskar dom så otroligt mycket att ord inte kan beskriva min kärlek till dom.
Jag Älskar er!


Balletakademin

Har suttit och funderat hela morgonen på vad jag vill bli och vad jag vill göra i framtiden och jag har kommit fram till att jag vill bli showartist. Sjunga, dansa och spela teater. Jag älskar att stå på scen och framföra olika saker, och började söka lite på nätet om olika utbildingar man kan gå. Balletakademin i Göteborg vart svaret på min framtid, Musikalutbildinigen skulle passa mig utmärkt, man lär sig en massa olika dansstilar, musik i olika former och mycket sång. Intagningsproverna är:

  • Att sjunga 1 sång
  • 3 Musikalstycken, varav 1 på svenska
  • Dansprov
  • Dramatiskt prov

Priset på utbildningen ligger på 43 000 / läs år och utbildningen är 3 år. Totalt 129 000 kr. Sjukt mycket pengar jag vet!
Men ska först dansa en del och få erfarenhet, sen ska jag ut och resa några år och efter det ska jag söka till ballettakademin och jag ska komma in, JAG SKA.  Efter skolan ska jag söka till Wallmanssalonger, det är mitt dröm jobb, att vara enterteiner och showartist. Jag ska lyckas om det så ska ta många år. Ni kommer att se mig som en utav sveriges största showartist en dag, det kan jag lova!

Wallmans!


Huvudstaden & Du <3

Om fyra dagar ska jag träffa Erika nere i Stockholm. Längtar att äntligen få träffa bruden <3
Denna dag åker min älskade Karro till New Mexico, kommer sakna henne otroligt mycket. Men tillbaka till Erika och Stockholm, Vi kommer att åka från Leksand vid nio tiden och är då framme i Stockholm vid tolv och då blir det att gå på stan och kolla, senare på kvällen bär det av mot hotellet och förfest. Sen drar vi in till Stan och The voice. Kommer berätta allt för er så fort jag kommer hem.

Erika, jag längtar <3

Tack!

Idag har vi haft överraskningsfika på jobbet. Vi skulle överraska Elisabeth & Etem med tårta men E hade tydligen redan listat ut att vi skulle komma, men E blev överraskad. Tårta och Kaffe blev det iallafall. Det var så roligt att sitta ner allihopa och bara umgås och snacka. Kommer att sakna alla kollegorna, vissa mer och andra mindre. Men en otroligt rolig sommar med mycket jobb och svett, men värt det till varje pris. En stor erfarenhet har man fått med sig och det är bra.

Restaurang Orsandsbadens personal 2008:

  • Elisabeth
  • Etem
  • Håkan
  • Serdan
  • Fia
  • Narcis
  • Jennifer
  • Cattha
  • Hellmer
  • Stig
  • Mona
  • Vivian
  • Marie
  • Jonas (forsberg) 
  • Och såklart Jag SOFIA :D

    Och Kiosk och butikspersonalen:
  • Julia
  • Andreas
  • Emelie
  • Petra
    Jag hoppas jag inte har glömt någon, påminn mig då.

Tårtan vi hade köpt.

Cheferna:  Etem & Elisabeth

Jennifer & Narcis

Chefen och den bästa anställda de haft.


Goodbye!

Idag hade vi avskedsfest för Julia och Karro, det var super roligt. Vi grillade och satt och snackade minnen hela kvällen. Sen satt vi och kollade på en sjukt bra film. An american crime,    Satt och bara umgicks och det är väl så det ska vara precis innan, jag höll tal men började grina lite smått men kom tillsut fram till saken vilket var. Att dom ska ha det så bra där borta och innan vi vet ordet av så är dom hemma igen. Kommer sakna dom så sjukt mycket, men jag kommer fixa det utan dom. Vid klockan två åkte jag och frida hem och sov. God natt :)

Karro & Jag grillar

Jag älskar er <3

Brudarna hos Julia :)

Nyklippt.

Har glömmt att skriva det, Har klippt och färgat håret :D
Blev faktiskt väldigt bra, Tack jessica ( min frisör ) för dina ideér.

Jag och mitt nya hår :D

Stockholm here we come.

Vodka redbull kan jag lova <3

Hej på er!
Snart bär det av ner till Stockolm. Ska bli kul att få komma ut och se lite annat än jobbet nu när man har jobbat så pass mycket som vi har. Den 16:e Augusti bär det av, klockan nio på morgonen tar jag, Julia och Anderas tåget ner till huvudstaden. Sen ska vi möta upp Frida. Shopping och träffa folk ska vi göra under dagen, ska träffa Erica, en vän från QX, ska bli roligt att träffa henne. Sedan ska vi åka ut till Bromma till Scandic, där vi ska bo. Göra oss iordning inför kvällens fester. The voice 08  startar klockan sju och vi kommer såklart att vara där. Leksandsgänget kommer höras och synas, och detta kan jag garantera, vet ni varför? FÖR ATT VI RÖJJER! Vi är festen, utan tvekan. Ska även träffa Emil och gänget som tydligen också skulle ner dit. Vi ska också hinna med att träffa Tess en stund. Det blir att festa hela dagen och hela natten för våran del. Försöka göra det omöjliga, Club G here comes Leksand. hahah
Sen blir det att göra stan på Söndagen och ta tåget hem vid sex tiden. Hoppas på två roliga dagar där nere.



XOXO Sofia Carlsson

Andreas & Julia ska med till storstaden.

Tiden håller på att rinna ut.

Min tid med dig håller på att rinna ut, du åker om mindre än tre veckor. Min saknad av dig kommer vara enorm. Jag kommer att känna mig så ensam utan dig. Du ska flytta till andra sidan jorden och bo där ett år, lämna det normala bakom dig. Packa din väska och åka ifrån oss, dina bästa vänner och din familj, din tryggghet och din vardag. Du är modig som vågar göra detta. Det kommer att testa oss, hur stark våran vänskap igentligen är. Jag kommer alltid att älska dig Julia, det spelar ingen roll vad som händer, det du och jag har går inte att förklara i ord. Jag älskar dig så mycket som det finns sandkorn på jorden och inte nog med det. Vi ska klara detta och bevisa hur jävla starka vi är och vad vi kan göra. När du sedan kommer tillbaka så ska vi leva livet som aldrig förr. 2009 kommer vara helt jävla underbart. året vi fyller 18, vi ska campa, vi ska på pride och allt annat vi ska göra. Ska överleva detta med styrkan som min andra hälft. Ska göra så mycket som jag kan nu när du är borta för att fördriva tiden, och om jag får så ska jag komma och hälsa på dig älskling. Annars ses vi om ett år. Kan dock bara inte fatta att vi, du och jag, Julia & Sofia ska vara ifrån varandra i ett år? det finns liksom inte. Men vi kommer klara det!

Julia Trum, min syster, min andra hälft, jag kommer alltid att älska och stötta dig i allt.
Du och jag älskade <3
Julia Trum <3

Svenska ungdomar campar.

Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev av mig. Jag kan börja med att berätta att det har hänt så otroligt mycket sen sist att jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Sommaren har verkligen gått fort, har jobbat så otroligt mycket, det är roligt men väldigt jobbigt och tidskrävande, och för att ha tid med annat än bara jobb får man ta det efter jobbet och detta blir efter klockan 24.00 på kvällen, men detta har dock inte varit något förhinder. Det har varit mycket festande och skojj från min sida fast jag har jobbat. Har träffat så otroligt mycket nya människor under sommaren. Personalfesten på Skutan som slutade på baren som slutade med efterfest hos mig klockan fem.  Sen Lucky såklart med sällskap från min nyfunne vän Jon. Sen efterfesten hemma os mig med besök från Karlskoga. Och nu sist den bästa helgen på sommarlovet.
Tierp och Norge. Efter jobbet träffade vi vår nya norska älskling T.R som vi spenderade kvällen med på stranden, på stranden träffade vi även några killar från Tierp som vi satt och sjöng med. Kul kväll!
Under nästa dag på jobbet så pratar jag med Tierpskillarna och bestämer att vi ska ses även denna kväll, Jag slutar jobba klockan åtta och sätter mig då och umgås med T.R en stund tills vi träffar Emil och gänget och hänger med dom till deras husvagn på lite party. Efter några timmar där så drar vi ner till stranden där festen fortsätter till småtimmarna. Kvällen slutade på ett annorlunda sätt kan jag säga. Dock inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men sjukt rolig helg men våra nya kompisar, det är bara ett år kvar tills vi alla ses igen och då jävlar smäller det på Leksands Camping.

XOXO Sofia Carlsson

T.R, Sofia, Emil, Julia & Evelin


RSS 2.0