UF - Ung företagsamhet

Hej bloggen!

Nu börjar det att ljusna lite, min ledsna tid kanske är över för ett tag. Mår iallafall lite bättre och det känns ganska skönt men jag vet att det där kommer och går hela tiden så vad ska man göra.

Nu har vi äntligen kommit igång med UF, det slutade med att jag, Lina & Alexandra gick ihop med Emma, Jessica & Maria, en grupp som jag tror kommer att blir super bra. Vi är alla motiverade, glada och duktiga på det vi gör.

vår idé är att tillverka en slags "väska" eller "ficka" som man kan ha under klänningar och kjolar då du inte har någon väska med dig. Vi kommer att göra en design och sen får vi se vem som tillverkar den, har en del tillverkare på lager. Vi har fixat en rådgivare också och det kommer att bli Barbro Trum, en kvinna som är riktigt bra på det hon gör, jag tror att UF kommer blir väldigt roligt men samtidigt väldigt jobbigt.

Önska oss lycka till!

Snart ska jag iväg till gymmet, ska inhandla ett gymkort, blir väl ett medelpass för att inte slita ut sig helt. Idag slutade vi skolan vid elva då våran lärare i praktisk marknadsföring var borta, så det var skönt att få komma hem i tid idag och bara sitta vid TVn.

Nej nu ska jag packa lite, hörs senare!

xoxo Sofia <3


RSS 2.0