Sportlov.

Nu har jag haft sportlov i en vecka och vad har jag gjort då? jo en del faktiskt.
På Söndagen åkte jag och Ellen till deras sommarstuga ute i Djusjön där vi sov över till måndagen, det var hur roligt som helst. Vi åkte skoter, åt en massa godis och myste med Ellens hund.


På tisdagen var jag bara hemma och tog det lugnt, umgicks med min lillasyster. Kollade på en massa filmer på Canal +.

Onsdagen vaknade jag vid femtiden, för familjen skulle åka ner till Stockholm, shopping, kina mat och ömma fötter. En bra dag i huvudstaden.

Torsdagen åkte jag med Ellen till Mora där hon skulle färga håret, det blev faktiskt hur fint som helst. Efter färgningen gick vi på stan, käkade mat, kollade i affärer och fikade innan vi åkte hem. Ellen sov hos mig och vi kollade på Eva & Adam.


Fredagen började med att jag skulle tills frisören klockan tio, färgning och klippning, blev faktiskt väldigt nöjd. Efter det gick vi hem till Ellen och åt lunch, kollade även på film innan vi skulle på den super spännande hockeymatchen mellan Leksand och Malmö som slutade med straffar och Leksand vann! UNDERBART!



Ellen sov hos mig en natt till, blev lite mer Eva & Adam sen somnade vi vid tolv.

Idag Lördag så vaknade vi vid halv nio, då vi skulle möta Andreas och Maria vid arenan vid tiotiden och åka skridskor, sjukt svettigt blev det. Jag försökte leka isprinsessa men lyckades väl sådär, vissa saker klarade jag mer eller mindre bra. Men väldigt roligt var det. Ikväll blev det melodifestivalen som idag var väldigt dålig tycker jag. USCH!





Imorgon ska jag nog övningsköra lite med mamma, men först ska jag sova ut och bara slappa, det är faktiskt därför man har lov, för att koppla av och bara ta det lugnt. På måndag börjar skolan igen, vill verkligen inte, har en helvetes vecka framför mig. Hoppas ni har det bättre!

Godnatt!

Sofia Carlsson <3

Baby goodbye <3

Jag vet att folk tycker dom är bögiga och klyschiga men jag älskar EMD och jag är ingen jävla ramdom fjortis som skriker så fort jag ser dom på TV, men låtarna deras har dom verkligen lyckats med.  Älskar verkligen deras musik!



You might think that I am radical
but I can go around pretending life is fine, no, no.

Don't even miss when love was magical, no,
so please don't bother buying me flowers
when you're gone, gone, gone, gone, gone.

Baby goodbye, baby farewell.
I don't wanna lie
because we can stay together, my friend.
This is the end.
The picture is drawn.
You're not even on because you're gone, gone, gone.

I never been the common quiet one.
When people see that I am off the leash
I've not even begun, -gun, -gun.

Baby goodbye, baby farewell.
I don't wanna lie
because we can stay together, my friend.
This is the end.
The picture is drawn.
You're not even on because you're gone, gone, gone.

I don't wanna see.
I don't wanna know.
I don't wanna hear.
If you are alone.
I'm feeling so free
now that you're gone, gone, gone.

Baby goodbye, baby farewell.
I don't wanna lie
because we can stay together, my friend.
This is the end.
The picture is drawn.
You're not even on because you're gone, gone, gone.

Baby goodbye, baby farewell.
I don't wanna lie
because we can stay together, my friend.
This is the end.
The picture is drawn.
You're not even on.

Baby goodbye, baby farewell.
I don't wanna lie
because we can stay together, my friend.
This is the end.
The picture is drawn.
You're not even on because you're gone, gone, gone.

Baby goodbye.

Long time, no writing.

Nej nu har jag kommit av mig helt med bloggandet, usch vad dålig jag har blivit. Ska bättra mig, jag lovar!
Vad har hänt under tiden då? en massa kan jag tala om.
Skolan har väl varit tung, svåra kurser tycker jag, särskilt om man som jag har svårt för matte och ska kunna företagsekonmi och sånt. Tungt och tråkigt är var det är, har ingen lust alls att jag jobba med det. Debet & Kredit, FUCK OFF!

Har varit väldigt mycket med Ellen också, är så glad att jag och hon har blivit så bra kompisar, allting har blivit så mycket lättare och roligare med henne. Jag saknar såklart mina bästa kompisar Julia & Karro som är i USA, dom kommer faktiskt hem om tre-fyra månader, ja det har verkligen gått hur fort som helst.

Har två veckor i skolan efter lovet, sen blir det praktik i fyra veckor och påsklov efter det, och sen är det en månad kvar till skolavslutningen typ. Hur fort går inte tiden? det är riktigt läskigt ibland.

det var allt för nu, hörs snart igen!


Sofia Carlsson <3

Fredag den 13:e

Jag förstår verkligen inte varför alla hetsar upp sig för att det är fredagen den 13:e, för mig betyder inte det otur snarare tur. Jag har aldrig sett denna dag som någon otursdag eller skräckdag. För mig är det en helt vanlig dag men varken otur eller super tur.

Dagen började med individuellt val då vi spelade blockflöjt, idag gick det verkligen skit dåligt, just nu spelar vi en ganska svår låt så. Vår lärare Mia ville ha en blockflöjtskvartett med i showen som vi håller på att ställa upp och då tyckte hon att jag skulle vara med i denna så här sitter jag nu med blockflöjtsnoter. Hade efter det näthandel då vi hade prov och det gick bra tycker jag, det var väldigt lätt med enkla och korta frågor så det var skönt.

Klockan ett åkte jag, Frida,Christoffer och Kjerstin till Borlänge för en lite shoppingrunda, det skulle ju igentligen blivit bio men filmen vi skulle se skulle tydligen inte gå i Borlänge, tråkigt tråkigt. Det blev ett par sjukt fina jeans, en kort luv tröja, linne leggins och en ny mascara. Ville inte handla för mycket eftersom jag ska åka till Falun imorgon med mamma. Så imorgonbitti åker vi till Falun och kommer hem på kvällen någon gång.

Ska nog sova snart, Hoppas ni får en trevlig helg!

Sofia <3

Fullspäckad vår.


snö snö snö snö snö snö, en massa snö! Underbart fint tycker jag!

Nu var det ett tag sen jag bloggade, har inte haft något att skriva om plus att orken har inte funnits där heller. Men nu ska jag försöka hitta skrivglöden igen. Vad har hänt sen sist? Inte mycket, det har väl varit en del i skolan och sedan har jag umgåtts mycket med Ellen.

Idag var jag hos min läkare i Falun, om två månade blir det förmodligen operation, jobbigt att behöva operera sig hela tiden. Efter det blev det att vänta hela dagen tills kören började klockan två. I helgen händer det en del, imorgon så ska jag antagligen till Borlänge med Frida, Christoffer & Kjerstin. På kvällen blir det film och kanske utgång.

På lördag ska jag till Falun med familjen, min syster har slalomtävling och jag min mamma ska på stan och handla lite och bara ha mys dag tillsammans. Efter det ska vi hem till Sara och Rolle då vi ska fira Agnes som fyller 2 år. På kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.



I veckan händer det en del, vinterfestivalen drar igång på onsdag, och det blir en massa skojj under veckan då melodifestivalen kommer hit. På lördag kommer jag att vara på plats i Ejendals Arena för att se deltävling 3.
Det är verkligen hur roligt som helst att vi har fått melodifestivalen igen, hela byn blir som en helt annan by. Det är folk ute på gatorna och folk är glada och trevliga och det är en super mysig stämmning över hela Leksand. En vecka med en massa aktiviteter och skojj för alla leksandsbor. Festivalen sprider verkligen lite ljus i vintermörkret. Så tummen upp för vinterfestivalen.

Efter den helgen är det äntligen sportlov, skönt med ett break från skolan. Vara ute och åka skidor, skridskor eller bara ligga hemma och mysa framför någon bra film.


Efter lovet går jag två veckor i skolan, för sen är det dags för min praktik som ännu inte är klar, fyra veckor ska jag vara borta från skolan, sen blir det påsklov med en massa skojj, känns som att våren kommer att gå sjukt fort.
under Marsmånad ska jag åka till Trysil, jag ska ner till Stockholm med Ellen. Sen fyller pappa 50 år så då blir det öppet hus här hemma. April månad består utav, praktik, åka ner till småland, mamma fyller år, åka hem från småland byta packning och åka upp till Sälen. RESA RESA RESA!

Nej nu ska jag plugga lite näthandel, har prov imorgon. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Sofia <3

RSS 2.0