Ännu en dag full med besvikelser.

Orkar inte må så här längre, mår verkligen skit dåligt, känns som om livet inte är värt något längre.Jag vill bara härifrån, vill bara att dom ska fatta hur jävla störda dom är ibland, att man hör av sig till sina bästa vänner och frågar om dom vill vara med eller inte, att dom inte förstår att jag blir besviken och ledsen när man sen får höra allt dom gjort utan en, hur roligt som har haft och dom längtar tills nästa gång. Att det är dom som är bäst och att åh vad dom är bra.

Jag blir så arg och ledsen när mina närmsta bara sviker, är så otroligt trött på allt just nu, orkar inte med detta längre, nu drar jag härifrån, skiter i skolan och i allt. Jag fixar inte detta mera, har ingen ork att ta upp det heller längre, det kommer inte att bli bättre heller. Visst jag kan väl höra av mig jag med, men hur roligt är det att tränga sig på när man vet att dom inte vill att jag ska vara med.

Jag vet inte hur jag ska tackla detta längre, vet inte hur jag ska göra, det enda som jag vet säkert är att jag vill dra härifrån och det är nu, för jag mår så jäkla dåligt av att bo här, det kanske inte syns att jag mår dåligt men det kan jag tala om att jag gör, så då vet ni det.

Nu skiter jag i det här!

Fuck you, and fuck it all.


besviken & less

Jag vet inte varför jag känner som jag gör ibland, får en massa konstiga känslor inom mig som jag bara vill få ut, vill bara skriva av mig en massa och sen se om jag mår en liten gnutta bättre.

Det känns som om jag gång på gång blir sviken av alla, folk ljuger och folk snackar skit hela tiden, vänner som går bakom ryggen på en hela tiden, det händer hela tiden, gjort hela sommaren. Jag vet inte om jag kanske bara inbillar mig eller om det faktiskt är så, hur fan ska man veta hur det egentligen är då?

Är jag självisk när jag säger att jag bara ger och ger? får jag något tillbaka? känns inte som det. Att hela tiden lägga ner så mycket energi och tid på andra och sen veta att de aldrig skulle göra detsamma för mig. Att de struntar i mig bara för att de vet att jag inte har samma möjligheter som dom, bara för att jag inte är med dom just då, då är inte jag deras problem. Folk i denna stad kan vara så själviska, det känns som jag bryr för mycket om mina nära och att dom skiter fullständigt i hur jag mår eller vad jag ska göra.

Att det alltid ska vara jag som ska ställa upp för alla andra hela tiden, jag ska fixa och ordna medan alla andra bara tittar på ungefär. Är trött på att folk inte kan ta tummen ur arslet och göra något åt det istället för att bara sitta och inte göra något åt saken. Jag är besviken & less  på allt och alla just nu.

jag har ett år kvar, eller inte änns ett år ( thank god ) Jag har 133 dagar kvar till min student, sen skiter jag i allt detta. Jag har tre månader  kvar till min 18 års dag, en evighet men kan inte göra något åt saken. När mina vänner super skallen av sig på äckliga jävla skit-baren  så kan jag göra något annat istället, vet inte vad exakt men jag vill iallafall inte gå dit. Jag vill inte försöka komma in, vill inte se äckel människorna som jobbar där, blir förbannad när jag skriver om dom. Dom är dumma i huvudet. PUNKT.

Jag längtar något fruktansvärt tills allt detta problematiska år är över, alla småproblem som blir stora, alla människor som snackar så jävla mycket skit. Åka härifrån och lära känna helt nya vänner, missförstå mig rätt här. (Jag älskar mina vänner som jag har och vill inte förlora dom.)

Ny start, nytt liv? Ja tack!



17 år och livet suger.
The End

Greklands resan.

Grekland var toppen!
Mycket sol och bad vart det, Zakynthis är en underbar ö med mycket på gång hela tiden, sån gillar jag. Dagarna spenderades vid havet och kvällarna på klubbarna, eller Ellen var hemma för det mesta, då hon hade ont och var sjuk men några kvällar var hon med ut. Dans golvet är mitt hem, älskar känslan att känna musiken pumpa i hela kroppen och ljusen bara blixtrar, då är livet som bäst enligt mig.

Ja det är ganska svårt att åka två sådär, man har ju två egna viljor och tankesätt men jag tycker att det gick väldigt bra för mig och Ellen, väldigt tråkigt att hon skulle bli sjuk när vi var där nere, som dom flesta vet så öser jag på ändå men alla kan inte vara som jag. Jag skulle tagit några alvedon och sen hängt med ut men vad kan man göra om man är sjuk och viljan inte finns, då får man själv göra det bästa utav situationen och ha kul själv, det har jag inga problem med!

Vi åkte båtturer runt ön, var ute och kollade på sköldpaddor och snorklade, sånt som jag verkligen älskar! Att göra saker istället för att bara ligga och läsa en bok, ut och upptäcka saker, prova något nytt, det är det som är roligast!
jag rekomenderar verkligen Zakynthos för alla, vi bodde i Laganas en stad fylld med party och nattliv, passar mig perfekt.

Nästa år ska jag också kasta mig på ett plan och åka ut och resa, kreta kanske eller någon annan mysig ö som man kan upptäcka. Jag älskar att resa och kommer alltid att göra, motgångar och missnöjen kommer alltid att hända, men det gör en mycket starkare och får en ännu mer motiverad till att resa mera, någon gång ska det väl bli hel lyckat!

Bilder  finns på www.s-fiia.bilddagboken.se, eftersom blogg.se har lite problem med uppladdningen.


thats all for now, see ya!
xoxo sofia <3

Fjortisbloggar, hiss eller diss?

Något som jag har funderat på ett tag är hur dessa blonda fjortis brudar som skriver bloggar helt plötsligt kan bli så enormt kända, och kända på vad? hur kan det vara intressant att läsa om ingenting? de dom skriver om är oftast helt meningslöst, jag säger inte att det jag skriver är intressant heller men deras är då verkligen ingenting vettigt. Att ta kort på sig själva klädda i igengenting, en minimal handuk och läpparna fulla med idomin, är det snyggt? löshår som är så sönderplattat att det är trassligt och för långt att man ser hur det skiljer sig från orginalhåret.

Att dessa bloggerskor kan få flera hundratusen läsare är enligt mig ofattbart, men om folk vill läsa om det är så är det upp till dom, jag tycker iallafall att det är ett ämne man kan diskutera väldigt mycket. Har det inte gått för långt nu? att alla helt plötsligt skaffar bloggar, att allting handlar min blogg hit och min blogg dit? Jag har min blogg för att skriva av mig, och om folk vill tjäna pengar på sina bloggar så är det super bra, men då menar jag dom seriösa bloggarna tex blondinbella, kenza osv. Men när det sedan kommer en massa småtjejer som nyss börjat högstadiet och försöker mäta sig upp till dom seriösa bloggarna då blir det lite pinsamt.

vad händer med ungdomarna idag?
vad tycker ni om detta?

jag säger bara, suck!


En vecka kvar av väntan.

Ja om exakt 7 dagar så kommer jag & Ellen vara pirriga som fan inför resan som går av stapeln på tisdagen den 11:e, kan inte förstå att resan vi bokade i Januari äntligen är här, obeskrivligt. Som vi har längtat efter detta, och så kommer veckan att gå jätte fort och så var det över. Sånt är livet och då får man se till att ha något nytt att längta efter.

Sommarlovet 2009 har varit både bra och mindre bra, jag har fått ett sommarjobb som jag trivs med, jobbar inte jämt och mycket, utan lagom och bra. Jag har hunnit åka till småland och träffa släkten, varit i Polen & Tyskland och bara haft det härligt några veckor.

Det har varit mycket vrede och ilska inom mig också, folk som sviker och skiter i en. Sånna som man trodde stod en som närmst. Jag trodde det skulle bli en bra sommar med kompisar osv, men jag tycker att den har mest blivit lite utav en besvikelse faktiskt. 2/5

Skolan börjar snart igen, tio veckor går väldigt fort. Börjar då på mitt tredje och SISTA år på gymnasiet. Det kommer bli ett år som blir jävligt tufft och jobbigt, men jag tror också att det kommer bli väldigt roligt.
Vi ska starta våra UF-företag, får se hur det blir med det där, har ingen motivation just nu iallafall.



Det var allt för nu, hoppas ni har haft en bra sommar, och en fortsatt bra höst!

RSS 2.0