Grekland - 7 Augusti 2009

Nu är allting bokat och klart, den tionde augusti bär det av till Grekland och ön Zakynthos. En vecka med Filippa och Ellen i staden Lagana. Ett super fint hotell med spa, gym och restaurang. All inclusive! frukost, lunch middag och hur mycket dricka man vill, kan nog inte bli bättre. Hotellet ligger precis mitt i stan, några hundra meter ner till stranden. Det kommer att bli hur bra som helst.
 
Lina kunde tyvärr inte följa med och likaså Frida. Sandra skulle tänka på sin häst och sina tävlingar och valde att inte heller följa med, hennes eget beslut och då är det så. Skyll dig själv! Bli inte sur på oss för att du har en häst och måste tänka på den, bli inte sur på oss för att ingen ville åka i mitten av juli då alla jobbar. Men visst var en liten barnunge och var sur då, den enda som förlorar på det är du själv. Väx upp!

På måndag ska vi betala in en liten del av pengarna som bekräftar att vi vill genomföra bokningen och då är det verkligen bokat och klart! Hejdå Sverige och Hallå Grekland!







Imorgon Fredag är det dags för UF mässa i Ejendals Arena, ska bli spännande att få kolla in alla olika UF företag kanske få lite inspiration till nästa år då det är våran tur att ha det. Ser dock inte fram emot det då jag inte har lust att genomgå ett sånt stort projekt som UF är, det tar verkligen kål på en, men vi måste ju så det är bara att bita ihop och fixa det.  Efter skolan ska jag spendera dagen med Filippa, Ellen och Lina och halv åtta ska vi på bio, den nya svenska filmen I taket lyser stjärnorna, den verkar vara hur bra som helst!

Hörs imorgon!

Sofia Carlsson <3

Söndag - drömma sig bort till värmen.



Idag ska jag, Ellen & Filippa ta en fika vid två, prata en massa strunt och kolla i resekataloger. Vi ska ju åka utomlands en vecka innan skolan i Augusti så vi måste planera lite, okej det är ett tag kvar men vi vill ändå planeravart vi ska åka osv. Skulle egentligen gått på en audition idag men musikalen ska hålla på i sommar, och då har inte jag tid, ska jobba och vi ska antagligen åka till Polen, vill inte missa det igen, familjen var ju nere i sommras men jag kunde ju inte följa med på grund utav att jag jobbade. Men i sommar SKA jag ner.

Imorgon så har jag individuellt val, underbart roligt det är, älskar det, jag har sceniskt projekt musik då vi ska göra en show med drama & dans som vi sedan ska spela upp i vår. Just nu håller vi på att komma på låtar och bara spelar lite för skojs skull. Är så glad att jag valde det! Dom lektionerna gör hela min vecka!

Nu ska jag börja göra mig iordning!

Sofia <3

Leksand Vs Mora

I fredags var det dags för match, Leksand mötte Mora IK hemma. Innan matchen gick jag, Ellen, Sandra & Filippa till kebaben och käkade, efter det var det dags för nersläpp. En fullsatt ejendals arena och en leksands klack utan dess like. Leksand har den bästa supporterklubben någonsin, Leksand superstars!  Leksand spelade en dålig första period med mycket slarv och felpassningar, dom tog dock upp spelet i andra och spelade grymt jämt i tredje men tyvärr förlorade Leksand på straffar. Mora har en stark målvakt men det är de enda dom har. Domarn var inte heller bra, han kan inte ha haft ett bra liv, så jävla dålig som var. UTAN DOMARN FINNS INTE MORA!







Chillfest på Stigaregatan 11

Tanken var att det skulle vara en "chillfest" där vi skulle umgås, sjunga singstar och bara ha det allmänt trevligt och så blev det också. Vid sextiden åt vi tacos, det var jag, Lina, Rebecka, Ellen och Frida. Efter en stund gick Frida och mötte Viktor och hans bror Mange som också skulle komma. Filippa och Erika kom också förbi en stund, trevligt trevligt. En riktigt trevlig kväll med mycket sång och spel. Kvällen slutade med att jag, Ellen och Viktor somnade vid femtiden. Viktor sov över då han igentligen bor i Mora, hans bror skulle hem tidigare så då sa vi att han fick stanna kvar, varför Frida inte sov kvar tänker jag inte gå in på. En trevlig kväll var det.

Dagen efter blev det frukost vid TVn, Jag, Ellen & Viktor kollade på Linas kvällsbok och efter det gjorde vi pannkakor som blev väldigt goda. Viktor åkte hem vid femtiden, en riktigt trevlig kille det där!





Nytt år, nya möjligheter.

Nyårsafton blev verkligen lyckad, dagen började med middag hemma med familjen och vänner. Bäckströms var såklart hos oss, Gunnar gjorde super god mat som vanligt. Efter en god middag hemma gick jag ner till Ellen där vi skulle spendera kvällen. Det var alltså ingen stor "röjj" fest utan mer myskväll med tjejerna. Kvällen gick, musiken dånade ur högtalarna, skratten var högre och helt plötsligt blev klockan halv tolv, det var dags att gå till Leksandsbron där vi skulle fira in det nya året. Det blev ganska tight med tid så sista biten sprang vi för att hinna till tolv och det gjorde vi.

Efter att ha kramat om alla och önskat varandra ett gott nytt år så begav vi oss hemmåt, på vägen valde Sandra att åka till Jimmy, så vi sa hejdå till henne och gick upp mot banken där vi träffade en massa folk, Gullis bland annat. Sen blev det ett stopp "inne på banken" igentligen vid uttagsautomaterna, det var ju väldigt kallt ute så vi gick in där och värmde oss.

Sedan slutade kvällen med att alla gick hem till Ellen för lite "efterfest", vi fick även sällskap av Adam, Affe, Mårten & fridas "ragg" Stekarn. Kvällen slutade på ett annorlunda sätt. Men en bra inledning på det nya året tycker jag.

Här kommer lite bilder.









GOTT NYTT ÅR!

BLOGGPAUS

Förlåt för dålig uppdatering men har en liten bloggpaus.

RSS 2.0