Bollnäs & Pengar

Dagen började med att jag och min sambo  ( Julia ) låg i soffan som vanligt och latade oss. Då plötsligt Julia får ett sms från sin Tess där det stod: Fin arbetsplats du har! Jag och Ville sitter  och tittar på Siljan.... SURPRISE!
Vilket menades med att Ville och Tess hade åkt ner från Bollnäs, hyrt en tältplats på SMU bara för att få träffa oss och vi visste ingenting om detta. Jag & min kamrat skrek ärligt talat halsen av oss när vi förstod vad som just hänt. Men otur som vi hade så jobbade vi denna dag och kväll. Men när jag och Julia slutat jobba vid tolv tiden cyklade vi hem och kollade på Hip Hip Hora, efter en stund så kom Ville och Tess hem till oss, då hade dom varit på lucky house och festat hela kvällen så dom var nog lika trötta som oss. En lång dag med mycket jobb och överraskningar.

Imorgon ska jag jobba, hoppas att det börjar komma lite folk till campingen nu, det blir ju så himla tråkigt annars. Måste få ihop pengar nu så att man har till allt man ska göra under året som kommer. Man har ju en del planer som man vill genomföra, har bland annat tänkt att åka till Polen i höst, flyga ner och hälsa på min gudmor och gudfar som byggt en nattklubb/restaurang. Ska åka till Sälen med polarna och försöka ta mig till Julia i USA. För att genomföra allt detta krävs en enorm summa pengar.


XOXO Sofia Carlsson


Sommaren är så överskattad!

Har nu varit ledig i två dagar, har varit väldigt skönt. Denna veckan så ska det nämligen bli bättre väder så då kommer det att bli mycket jobb. Det är väldigt roligt att servera men kanske inte på just mitt jobb, eller folket kan jag servera men vet inte riktigt om jag tål min ena chef, han bossar runt folk och gör själv tvärtemot sina egna regler och detta gör mig väldigt arg. Ska inte vi få säga hej till våra kompisar så ska inte han få sitta och fika i två timmar och ha släktkalas. Det här med servering är kanske inte min grej, sommarjobb är inte min grej. Jag vill jobba med musik och show och inte plocka servetter och torka bord. Jag vet att det är det enda man jobba med just nu, iallafall i Leksand men ändå. Inte en till sommar med dåliga chefer och för mycket regler, jag orkar det inte. Sommaren är till för att vila upp sig inte för att stressa ihjäl sig. Nästa sommar ska jag hitta ett jobb där man kan slappa men ändå tjäna pengar. Sälja jordgubbar kanske ändå kan vara min grej. hahah Ska nämligen försöka åka på Peace and Love, ha riktigt midsommar firande med midsommarlunch och kransmindning. Sedan åka till Polen och hälsa på Eva & Kg som bygger nattklubb. Om jag har tid för jobb? nej! Sommaren är till för att vila upp sig och umgås med vänner och familj, inte gå med en stor ångestklump i magen hela sommaren för att du jobbar på ett skit ställe där dom inte vet vad service innebär. Att vara ett ansikte utåt och vara glad, det är jag, men absolut inte dom.

XOXO SofiaFrån när vi badade i Västanor.

Jobbat.

Hej på er! Idag började jag jobba halv elva, var väldigt jobbigt att komma upp ur sängen men efter en stund så gick det. Det var verkligen lite folk på jobbet idag, kom några från kommunen som åt med sen var det inte alls mycket folk. Åt en pasta med gorgonzola där, dom har verkligen super god mat, Håkan han vet vad han gör. Slutade jobba klockan två och då cyklade jag hem, upp för den sjukt långa och branta backen, sen ringde jag Julia och vi bestämde att vi skulle träffas nere på noret. Ikväll så har jag tagit det lungt, slappat framför datorn och tv´n, kan vara skönt ibland. Ringde även Cissi och pratade med henne om livets alla gåtor och mysterier. Vi kom fram till att det kanske blir lite partaj Fredag den 27:e Juni i Falun, vi får dock se hur jag och Julia jobbar osv. Ser fram emot detta. Imorgon börjar jag halv elva och när jag slutar vet jag inte. Börjar komma in i rutinerna nu och jag vet vad jag kan göra och inte, men man är aldrig fullärd så att säga. 

Talk to you later!

Bilden är ifrån när vi var i falun!

Its not over!

Jag vet inte vad mitt hjärta försöker säga mig, jag orkar inte med att inte veta vad jag känner längre. känslan att känslor förändras fram och tillbaka hela tiden. Jag vill inte såra och vill inte bli sårad. Jag vill vara säker på att det kommer att gå och att det blir bra, men jag kan inte få den garantin. Jag orkar inte med detta längre, jag vill men samtidigt inte. Jag är rädd och det vet du, jag är rädd för att vad folk ska tycka och det kanske du skiter i men det gör inte jag, jag är rädd för att jag inte vet hur jag ska vara, och jag kan inte vara så som du vill att jag ska vara. Jag vet att du säger att det är lungt men det är inte lungt för mig, och det är inte rättvist  mot dig. Åh orkar inte med att man vill ha och samtidigt inte veta riktigt vad  det är man vill ha. Känslor för dig finns här men vad mer kan jag ge och få? Jag vet varken ut eller in, jag vill men ändå inte. Du förtjänar någon bättre, jag kan inte äns ge dig ett svar på vad jag vill. Så patetiskt jag vet. 
 
My tears run down like razorblades
And no, I'm not the one to blame
It's you, or is it me?
And all the words we never say
Come out and now we're all ashamed
And there's no sense in playing games
When you've done all you can do

But now it's over, it's over, why is it over?
We had the chance to make it
Now it's over, it's over, it can't be over
I wish that I could take it back
But it's over

Ledig





Idag är jag ledig från jobbet, känns ganska skönt eftersom jag känner mig lite krasslig i halsen och har hosta. Så det blir att stanna hemma och dricka té idag. Imorgon ska jag börja jobba halv elva, så skönt att jag inte har så tidiga pass. Snart är det Midsommar, helt otroligr vad tiden går fort, tyckte nyss det var julafton. Själv blir midsommar inget speciellt eftersom jag måste jobba, får dock se hur länge jag jobbar den dagen, hoppas jag kan gå hem vid tio iallfall så att man hinner dra ut på stan och kika lite. Resten av sommaren går åt till att jobba och vara med julia. Måste få ihop en massa pengar om vi ska åka ner till Grand Canaria i höst.

Over and out.

Skolavslutning 2008

Den oslagbara trion <3


Jag måste skärpa mig med att skriva i bloggen, men det har varit så mycket på sista tiden. I fredags var det skolavslutning då dagen började med kyrkan klockan halv elva, sen var det att säga hejdå till alla, känslosamt var det. Sen åkte vi och fikade på siljan med Frida, Lollo och Lollos mamma. Sen kom det svarta moln på himmlen så då gick jag, Julia & Karro hem till mig och lagade makaroner och köttbullar. Sen tjatade min lillasyster om att få spela spel med henne så, detta gjorde vi för att förrdriva tiden lite. Dagen gick som sagt jätte fort och helt plötsligt var klockan sex då jag åkte hem till Madde där tjejerna skulle grilla. Klockan halv åtta bar det av mot Bosporen då jag skulle äta med familjen. Riktigt gott var det kan jag säga. Sen träffade jag Julia & Karro på noret, vi gick sedan efter det till Brandmannen då Fredrik och Eriks band spelade, konserten slutade med att jag kom upp på scenen och spelade tamburin. Det var sjukt roligt att få vara med om detta. Har väldigt ont i min hand nu eftersom jag slog så hårt. Efter konserten bar det av hem till Anna, där vi hade "förfest", en massa roligt folk och mycket skratt. Kvällen avslutades på Leksands baren.
En lyckad kväll kan jag verkligen säga.

Denna dagen tog också sötaste Cissi och min underbara killkompis Joakim studenten! GRATTIS TILL ER!

C <3

Jag har alltid vetat att jag är bisexuell och det har aldrig varit något konstigt med det. Varför inte älska alla människor? Men det var inte förns för två veckor sen det verkligen slog mig hur bisexuell jag igentligen är. Jag träffade en tjej och vi började umgås, känslor bildas och känslorna växer. Tjejen har ett hjärta av guld, av diamanter av safirer, så vackret men så skört. Jag gillar denna tjej så skarpt mycket men vill inte gå in i något för fort, lätt hänt att hjärtan krossas och vänskap förloras, vilket jag inte vill ska hända. Hon är så underbart snäll och omtänksam och bryr sig om sina medmänniskor så otroligt mycket och det uppskattar jag enormt mycket ska du veta. Kärlek vid första ögonkastet? jag vet inte, men kanske. Tror däremot på ödet, och om det är menat att det ska bli du och jag så är det så. Hoppas den dagen snart är här, jag behöver tid och det ger du mig, vilket visar att du verkligen bryrdig, TACK för det sötaste.

Du är underbar!


XOXO Sofia Carlsson

Seaside and the speciall one.

Pressen var efter oss som vanligt.

Var ett tag sen man bloggade nu men ska bli bättre jag lovar. Har bara varit mycket i skolan och mycket händelser och framför allt bra väder och då sitter man gärna inte vid datorn. Har två veckor kvar i skolan nu, sen är det dags för ett efterlängtat sommarlov. Ska jobba på orsandbaden och servera, ska bli roligt och dom är hur roliga som helst dom som jobbar där. Sen nu i helgen så var det Seaside festivalen i Falun, kan inte säga något annat än att det var sjukt roligt. Dagen började med att Julias mamma skjutsade oss ( karro, frida jag och julia ) till Falun då vi sedan gick på stan, köpte en ny klänning, som är hur fin som helst. Köpte också en vit kofta och ett par tyg skor. Sen satte vi oss och solade lite och började fundera på vart vi skulle sova denna natt, men då kom Karro på att hennes moster bor ju mitt inne i stan, vi kan ju fråga henne om vi kan bo där, så vi ringde henne och det visade sig att hon var på väg ner till Spanien men att hennes kompis Hans hade en nyckel till hennes lägenhet så vi kunde bo där, HALLELUJA! det räddade verkligen våran dag, från att gå hemlösa till en egen lägenhet, kunde inte bli bättre. Så det bar av mot lägenheten då vi gjorde oss iordning och sedan började vi börja kvällen på leksands vis. Jag gick och hämtade Cissi som skulle vara med oss denna dag. När vi kom tillbaka så var folketi full gång, karro var kalas och frida med. Efter ett par omgångar med kortspel i lägenheten bar det av mot Seaside.

Kvällen var ung då flickorna kom till Kålgårn där festivalen var, träffade leksands gänget och vi satte oss i gräset och chillade ett  tag, solen hade gått ner men värmen var fortfarande där, en perfekt sommar kväll.
Efter många kisspauser och skratt så gick vi in på festivalen, då vi smög in backstage för att kunna få med oss det vi behövde, det var inte så svårt eller vad säger du julia?
Många olika band som spelade och mycket nytt folk, och kändisar som vi är så såklart kom pressen och fotade oss. www.dt.se/noje
Kvällen slutade med att Frida fyllde 18 år på tolvslaget så vi sjöng för henne och firade med Mcdonalds.

Tack för en sjukt underbar och rolig kväll tjejer!

XOXO Sofia Carlsson


Falukalaset 2008

Har inte haft tid att blogga på ett tag nu, jag vet att jag borde men har inte hunnit, har varit så mycket nu på sista tiden. Vi har nu varit på det underbara falukalaset, dagen började med dansträning och sen duschade vi och gjorde oss iordning, sen gick vi till studio mic då jag klippte mig, blev hur nöjd som helst, har posh frilla nu!
Sen tog vi tåget till borlänge där vi sedan tog en buss mot falun, såklart så tog vi fel buss, så vi tog den som gick igenom alla byar i hela borlänge, sjukt jobbigt och varmt. Tillslut kom vi fram till Falun då vi mötte Sandra, sen blev det glass på donken. Efter en stund på stan så tog vi bussen ut till Boysenburg där Jocke mötte oss. Sedan kollade vi på Californication ett tag och sen fixade vi oss inför kvällen och drog igång med öl-spelet. Sen gick vi till Emil och hämtade vattenpipan som vi tog med oss ner till Boysenbeach där vi senare mötte David och Malin. En stund efter det så kom Kjerstin, Julia och Christoffer och festade med oss. Sen bar det av mot stan, vi latisar tog bussen medans friskvårdarna gick. Rix Fm festival, vi hann se EMD och Alcazar, jag och julia var typ dom ända som kunde alcazars låtar, så vi röjde som bara den kan jag lova. Träffade en massa gamla vänner och bekanta som man inte sett på länge, en spännande och roligt kväll. Kvällen avslutades på ett annorlunda sätt, då jag och julia träffade ett par goda tjejer som vi umgicks med en stund. Trevlig Trevligt. TACK FALUN!

XOXO Sofia Carlsson

RSS 2.0