Seaside and the speciall one.

Pressen var efter oss som vanligt.

Var ett tag sen man bloggade nu men ska bli bättre jag lovar. Har bara varit mycket i skolan och mycket händelser och framför allt bra väder och då sitter man gärna inte vid datorn. Har två veckor kvar i skolan nu, sen är det dags för ett efterlängtat sommarlov. Ska jobba på orsandbaden och servera, ska bli roligt och dom är hur roliga som helst dom som jobbar där. Sen nu i helgen så var det Seaside festivalen i Falun, kan inte säga något annat än att det var sjukt roligt. Dagen började med att Julias mamma skjutsade oss ( karro, frida jag och julia ) till Falun då vi sedan gick på stan, köpte en ny klänning, som är hur fin som helst. Köpte också en vit kofta och ett par tyg skor. Sen satte vi oss och solade lite och började fundera på vart vi skulle sova denna natt, men då kom Karro på att hennes moster bor ju mitt inne i stan, vi kan ju fråga henne om vi kan bo där, så vi ringde henne och det visade sig att hon var på väg ner till Spanien men att hennes kompis Hans hade en nyckel till hennes lägenhet så vi kunde bo där, HALLELUJA! det räddade verkligen våran dag, från att gå hemlösa till en egen lägenhet, kunde inte bli bättre. Så det bar av mot lägenheten då vi gjorde oss iordning och sedan började vi börja kvällen på leksands vis. Jag gick och hämtade Cissi som skulle vara med oss denna dag. När vi kom tillbaka så var folketi full gång, karro var kalas och frida med. Efter ett par omgångar med kortspel i lägenheten bar det av mot Seaside.

Kvällen var ung då flickorna kom till Kålgårn där festivalen var, träffade leksands gänget och vi satte oss i gräset och chillade ett  tag, solen hade gått ner men värmen var fortfarande där, en perfekt sommar kväll.
Efter många kisspauser och skratt så gick vi in på festivalen, då vi smög in backstage för att kunna få med oss det vi behövde, det var inte så svårt eller vad säger du julia?
Många olika band som spelade och mycket nytt folk, och kändisar som vi är så såklart kom pressen och fotade oss. www.dt.se/noje
Kvällen slutade med att Frida fyllde 18 år på tolvslaget så vi sjöng för henne och firade med Mcdonalds.

Tack för en sjukt underbar och rolig kväll tjejer!

XOXO Sofia Carlsson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0