Västkusten

Hej Svejs!

Är hemma från västkusten och det känns lite sorgligt, det var en enormt skön helg med mycket god mat och skratt. På Torsdagen så åkte vi från Leksand vid tre tiden, kom till Karlstad vid sex då vi handlade en massa mat som vi skulle ha, sedan åkte vi till Resö ( som ligger 20 min utanför Strömstad) Vi kom till Resö vid nio tiden då det blev att packa in allt och fixa middag, vrålhungriga var vi. På Fredagen så åkte vi till hamnen då vi hämtade tio stycken stora hummrar som vi sedan skulle koka på kvällen, dom skulle vi ha på Lördagen. Vid ett åkte vi in till Strömstad där vi gick och kollade på stan, fikade och handlade en massa fisk och skaldjur i en fiskaffär precis vid hamnen. Efter en lånd dag i Strömstad så åkte vi till det gigantiska huset som vi bodde i, super fint var det där. På kvällen kokade vi hummer och softade. Till middag blev det skaldjurs pasta och musslor med vitlök, sjukt gott. Älskar västkusten och dess mat.

Lördagen spenderade vi på norska gränsen, vi åkte först in till Strömstad och sen forsatte vi mot Norge. Vi åkte till ett stort köpcenter med stora Outlets, där hittade jag en enormt snygg Roxy skidjacka för 2000 kr, bilder kommer.
Var även i den största godisbutiken någonsin, vart lika stor som hela ica. haha.
På kvällen böev det plattfisk och hummer, var verkligen underbart gott. Den som inte gillar hummer är fan inte frisk, haha.

Söndagen blev det städning av huset och var även på stranden en stund, plockade en massa snäckor och bara tänkte för mig själv. Att få sitta och tänka vid havet är det bästa som finns.Sen var det även dags att åka hem, vi stannade också på vägen hos pappa´s gamla tränare där vi var en stund. Sedan pluggade jag och sov resten av vägen hem.

En enormt mysig och skön helg på västkusten med god mat och härliga vänner.


Sofia <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0