Grekland - 7 Augusti 2009

Nu är allting bokat och klart, den tionde augusti bär det av till Grekland och ön Zakynthos. En vecka med Filippa och Ellen i staden Lagana. Ett super fint hotell med spa, gym och restaurang. All inclusive! frukost, lunch middag och hur mycket dricka man vill, kan nog inte bli bättre. Hotellet ligger precis mitt i stan, några hundra meter ner till stranden. Det kommer att bli hur bra som helst.
 
Lina kunde tyvärr inte följa med och likaså Frida. Sandra skulle tänka på sin häst och sina tävlingar och valde att inte heller följa med, hennes eget beslut och då är det så. Skyll dig själv! Bli inte sur på oss för att du har en häst och måste tänka på den, bli inte sur på oss för att ingen ville åka i mitten av juli då alla jobbar. Men visst var en liten barnunge och var sur då, den enda som förlorar på det är du själv. Väx upp!

På måndag ska vi betala in en liten del av pengarna som bekräftar att vi vill genomföra bokningen och då är det verkligen bokat och klart! Hejdå Sverige och Hallå Grekland!







Imorgon Fredag är det dags för UF mässa i Ejendals Arena, ska bli spännande att få kolla in alla olika UF företag kanske få lite inspiration till nästa år då det är våran tur att ha det. Ser dock inte fram emot det då jag inte har lust att genomgå ett sånt stort projekt som UF är, det tar verkligen kål på en, men vi måste ju så det är bara att bita ihop och fixa det.  Efter skolan ska jag spendera dagen med Filippa, Ellen och Lina och halv åtta ska vi på bio, den nya svenska filmen I taket lyser stjärnorna, den verkar vara hur bra som helst!

Hörs imorgon!

Sofia Carlsson <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du klickar runt lite på sidan så hittar du nog vad frakten till Sverige kostar.. Kan säga såhär att det blir dyrare ju mer du köper.. och är på några hundralappar från början.. så ett tips är att försöka gå ihop med någon och beställa isåfall, och därmed dela på frakten :)

2009-02-11 @ 21:42:49
URL: http://maalliiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0